خانه
55.9K

خانه داری و هزاران نکته ...

  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خانه داری و هزاران نکته.....

    نکات ریز خانه داری

  • leftPublish
  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    نحوه شستشو سبزی ها

    برای شستشوی مناسب سبزی‌ها باید چنین عمل کرد:

    • ابتدا باید سبزی‌های خریداری شده را خوب تمیز و سبزی‌های پلاسیده شده را جدا کرد.
    ‏• سبزی‌ها را با آب سرد می‌شوییم تا گل‌و لای و مواد اضافی آنها از بین برود (آب گرم هم باعث از بین رفتن برخی مواد مغذی در آنها می‌شود، هم آنها را بیش از حد نرم می‌کند).
    • البته اگر شستشو تحت فشار آب انجام شود، بهتر تمیز می‌شوند.
    ‏• برای از بین بردن تخم انگل‌ها باید سبزی‌ها را در یک ظرف مناسب با حجم سبزی ریخت و ظرف را از آب پر کرد. برای هر لیتر آب باید ۳ـ۵ قطره مایع ظرفشویی در ظرف ریخت، سپس با دست هم زد تا تمام سبزی‌ها در کف حاصل از مایع ظرفشویی قرار گیرد.بعد از ۵ دقیقه باید سبزی‌ها را از بالای ظرف برداریم چون تخم انگل سنگین است و در ته ظرف قرار می‌گیرد (نباید ظرف همراه سبزیجات را در آبکش برگردانیم) بعد با آب سرد کاملاً آبکشی کنیم.
    ‏• برای از بین بردن میکروب‌ها باید سبزی‌هایی را که در مرحله قبلی با مایع ظرفشویی شسته شده‌اند، در مایع ضدعفونی‌کننده ریخت. برای این کار باید در یک ظرف ۱۰ لیتری آب، یک قاشق چایخوری پرکلرین (گرد کلر) را حل کرد و سبزی‌ها را به مدت ۵ دقیقه در آن نگه داشت.
    ‏• پس از ضدعفونی کردن، باید سبزی‌ها را با آب سالم به خوبی شست.
    ‏• برای شتشوی میوه‌ها و سبزی‌هایی که در زیر زمین کشت می‌شوند، مثل هویج، سیب زمینی و… باید خاک روی آنها را با دقت پاک کرد. بهتر است کاهو ابتدا پرپر شود و سپس شستشو شود.

    چند نکته در مورد خرید سبزیجات
    بهترین شرایط برای خرید سبزیجات، خریداری سبزی تازه بدون مواد ضدعفونی‌کننده و یا مواد شیمیایی و به طور مستقیم از محل کاشت است.
    ‏• سعی کنید از سبزی‌هایی که به طور طبیعی رسیده‌اند، استفاده کنید نه از سبزی‌هایی که به طور نارس چیده شده و به طور مصنوعی می‌رسند.
    ‏• برای خرید سبزی از پلاستیک رنگ روشن یا پاکت کاغذی استفاده کنید از پلاستیک مشکی(زباله) و روزنامه استفاده نکنید. اگر سبزیجات به مدت طولانی لابه لای روزنامه قرار گیرند، جوهر نوشته‌های روزنامه به تدریج جذب سبزی می‌شود.
    ‏‏• در خرید سبزیجات توصیه می‌شود هر چه سبزی اندازه‌اش کوچکتر باشد تردتر است.
    ‏• اگر نوعی سبزی در فصل خاصی وجود ندارد، به جای انواع کنسرو شده، از انواع منجمد شده آن استفاده کنید.
    ‏• سبزی‌ها حاوی مقدار زیادی آب هستند که در صورت تبخیر باعث از بین رفتن بسیاری مواد مغذی موجود در سبزی و تغییر مزه آن نیز می‌شوند. با نگهداری سبزی‌ها در محیط مرطوب می‌توان مانع این تغییرات شد.
    ‏• نگهداری سبزی‌ها در مغازه در صورتی که در یخچال صورت پذیرد، مواد مغذی آنها به میزان بیشتری حفظ می‌شود.آنزیم‌های موجود در سبزی‌ها باعث تغییر ترکیب سبزی‌ها و از دست دادن مواد مغذی آنها و همچنین باعث تبدیل قند موجود در سبزی‌ها به نشاسته می‌شود.سرما باعث می‌شود فعالیت آنزیم‌ها کاهش یافته و در نتیجه دوام سبزی بیشتر ‌شود.
    ‏• برای نگهداری سبزی‌های خریداری شده در منزل توصیه می‌شود هر چه سریع‌تر آن را شسته و پس از خارج شدن آب، آن را در پارچه نازک تمیز قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
    چهار عامل عمده باعث تخریب مواد مغذی موجود در سبزی‌ها می‌شوند: حرارت، نور، هوا و آب. 🎀 🌟نکات ریز خانه داری🌟 🎀

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    نکات مهم و مفید سلامتی

    - داغي كف پا:كساني كه كف پاي آنها داغ مي‎‎‎شود، سه روز چاي نخورند و به جاي آن به روش صحيح آب بنوشن .

    - پوكي استخوان از زانو درد شروع مي‎‎‎شود.

    - كلسيم را با فسفر مصرف كنيد، مثلا پنير با گردو.

    - پنير را در شب استفاده كنيد نه صبح.

    - به جاي پنير پاستوريزه، از پنير محلي كه مطمئن است ، استفاده نماييد.

    - براي بالارفتن ضريب هوشي بچه‎‎‎ها درشب امتحان پنير باگردو به همراه نعنا يا پونه و پياز بدهيد.

    - هميشه در شب، در تاريكي مطلق بخوابيد و از چراغ خواب استفاده نكنيد.

    - كساني كه پوستي تيره و جوش صورت دارند ،با غذا پياز بخورند.

    - پياز داراي گوگرد است و باعث رقيق شدن خون و افزايش هوش مي‎‎‎شود.

    - كساني كه دچار افسردگي مي‎‎‎شوند، به هيچ وجه عدس نخورند.

    - سوسيس و كالباس باعث افسردگي و پريشاني در خواب مي‎‎‎شود.

    - خوردن زياد كشك باعث خرابي پوست مي‎‎‎شود.

    - براي جلوگيري از ريزش مو و براي داشتن پوستي سالم و شاداب،شير بادام بنوشيد. شير بادام محتوي مغز بادام، آب و عسل مي‎‎‎باشد.

    - براي سه عضو بدن هيچگاه دارو استفاده نكنيد: چشم،گوش و بيني.
    😡آیا میدانستید که شکر عامل اصلی پوکی استخوان است؟

    😡آیا میدانستید که وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر بوجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است ؟

    😡آیا میدانستید که عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد ؟

    😡آیا میدانستید که شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کنند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند ؟

    😡آیا میدانستید که شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود ؟

    😡آیا میدانستید که سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است ؟

    😡آیا میدانستید که شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند ؟

    😡آیا میدانستيد که شکر جذب بدن نمي شود و در کبد باقي مي ماند نوشابه نخورید!!
  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    اگر بامیه رویه روز توآب بذارید بمونه گل میده وکنار سالاد ووقتی مهمان دارید میتونین ازش استفاده کنین 😍خیلی قشنگ میشه
  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست


    خوشبو کننده کفش

    ● مواد لازم
    ▪️ چهار قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
    ▪️ چهار قاشق غذاخوری جوش شیرین
    ▪️ ۲۰ قطره روغن درخت چای
    ▪️ ۱۰ قطره روغن لیمو
    ▪️ ۱۰قطره روغن اسطوخودوس
    ● طرز تهیه
    ترکیبات بالا را با هم مخلوط کرده و در کفش بپاشید.
    سپس به مدت چند ساعت کفش را نپوشید. ممکن است لازم باشد برای کسب نتیجه چندین بار این روش را اعمال کنید.

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۸/۱۱/۱۳۹۴   ۱۷:۳۳
  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست



    استفاده از «دارچین» برای جلوگیری از کپک زدگی

    «دارچین» که در بسیاری از نان ها و شیرینی ها بعنوان ادویه استفاده می شود، بزودی بعنوان ماده ضدکپک در بسته بندی موادغذایی استفاده خواهد شد. با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می تواند عامل نابودی میکروب ها شود. این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می گرفته است. با توجه به این خصوصیت، محققان اسپانیایی از قابلیت ضدمیکروبی «دارچین» برای تولید نوعی بسته بندی ضدکپک استفاده کرده اند. آنها اعلام کردند بر اساس آزمایش های به عمل آمده، کاغذی که دارای ۶درصد از روغن دارچین باشد تا ۹۶درصد از گسترش کپک در سطح نانی که از قبل دچار کپک زدگی شده بود، جلوگیری کرده و می تواند تازگی نان را تا ۱۰روز حفظ کند. محققان دانشگاه «زاراگوزا» اعلام کردند پوشش های پلاستیکی دارچین دار هم اکنون مورد استفاده تجاری قرار گرفته و می تواند در حفظ و تازگی میوه ها، سبزیجات و گوشت نیز موثر باشد. بر اساس گزارش «نیویورک تایمز»، گاهی استفاده از این پوشش ها باعث انتقال عطر دارچین به مواد غذایی می شود. همچنین استفاده مستقیم از این ماده برای حفظ مواد غذایی به دلیلی عدم آزادسازی مواد حفاظتی آن زیاد تاثیرگذار نخواهد بود.


    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۸/۱۱/۱۳۹۴   ۱۷:۳۳
  • leftPublish
  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    تخم مرغ آب پز و نکات مهم,طرز پخت عالی تخم مرغ آب پز




    پخت تخم مرغ آب پز این طوری هم که به نظر می رسد ساده نیست، به خصوص که هر فردی یک تنوع را دوست دارد. برخی افراد دوست دارند زرده کمی شل باشد تا بتوانند آن را روی نان پخش کنند و برخی دیگر دوست دارند زرده سفت باشد تا بتوانند آن را برش بدهند و به ساندویچ شان اضافه کنند.

    اصلا نگران نباشید، اهمیتی نداره که تخم مرغ آب پز را چطوری دوست دارید، ما بهترین راهنما را به شما آموزش می دهیم تا بدانید چطوری آن را بپزید. تصویر زیر نشان می دهد که دقیقا به چه مقدار زمان برای جوشاندن تخم مرغ نیاز دارید ، تا هم سفیده و هم زرده همانطوری که دوست دارید بپزد. در مراحل اولیه در تصویر زیر، سفیده نرم تر و زرده شل تر است. هر چقدر زمان بیشتری به پخت اختصاص بدهید، زرده هم سفت تر می شود.

    در مراحل اولیه سفیده نرم تر و زرده شل تر است. هر قدر زمان بیشتری بپزد زرده هم سفت تر می شود

    به غیر از زمان پخت، چند نکته دیگر هم هست که باید به خاطر داشته باشید:

    *تخم مرغ را در آب جوش بیندازید: به جای اینکه تخم مرغ را در آب سرد انداخته و صبر کنید آب جوش بیاید، بهتره که اول اجازه بدهید آب جوش بیاید و بعد تخم مرغ را داخل آن بیندازید. اگه نگران شکستن تخم مرغ هستید، آن را آرام آرام با استفاده از یک قاشق در آب فرو ببرید.

     

    *یک قاشق جوش شیرین به آب اضافه کنید تا پوست تخم مرغ به راحتی جدا شود: جوش شیرین از آن ماده های ارزان قیمت است که به راحتی توی سوپرمارکت ها در دسترس است. اگر شما یک قاشق جوش شیرین به آبی که تخم مرغ در آن دارد می جوشد اضافه کنید، پوست تخم مرغ خیلی راحت تر کنده می شود. اگر جوش شیرین در دسترس نبود می توانید زمانی که تخم مرغ پخت به محض خاموش کردن زیر آن ، آن را زیر آب سرد بگیرید.

     

    *زمان لازم برای تخم مرغ: از لحظه ای که تخم مرغ را داخل آب می اندازید پخت آغاز می شود و باید زمان بگیرید. این زمان بستگی نوع پخت مورد نظر شما بستگی دارد. به زمان هایی که روی تصویر ذکر شدند نگاه کنید تا بدانید کدام یکی مدنظرتان است. شاید لازم باشد تغییرات کوچکی در این زمان ها اعمال کنید، چون عوامل مختلفی مثل کیفیت تخم مرغ، شدت گرما … روی زمان و سرعت پخت تاثیر دارند. شاید چند بار اول موفق نشوید به پخت دلخواه برسید، اما بعد از چندبار امتحان کردن متوجه می شوید که دقیقا باید چکار کنید.

     

    *به محض پخت تخم مرغ آن را در آب یخ بیندازید: وقتی شما تخم مرغ را از آب جوش در می آورید، آن همچنان به پختن ادامه می دهد، و همین امر می تواند باعث سفت شدن آن شود. پس برای اینکه از این امر جلوگیری کنید، یک کاسه آب یخ آماده کرده و تخم مرغ پخته را بلافاصله درون آن بیندازید. کمی نمک هم به این آب اضافه کنید تا تخم مرغ چاشنی دار شود!

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۸/۱۱/۱۳۹۴   ۱۷:۳۴
  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    چند نكته در مورد رب گوجه فرنگی:

    1- متأسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد كردن گوجه برای درست كردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. در صورتی كه این كار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

    2- برای اینكه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید. 3- روی ظرف رب ، كمی روغن آب شده بریزید تا دیگر كپك نزند.

    از بین بردن بوی غذا

    اگر خانه ی شما از بوی غذا پرشده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاكشیر استفاده كنید . با دود كردن دارچین هم می توانید بوی غذا را كاملاً از بین ببرید . علاوه بر آن ، دود اسفند باعث ضد عفونی كردن محیط هم می شود.

    خاک قند را چه کنیم

    خاکِ قند را می توانید با آسیاب کردن کاملاً یک دست کنید و به جای شکر به کار ببرید.

    آب کردن شکلات تخته ای

    راه اول: تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه ی داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

    راه دوم : استفاده از روش طبخ غیر مستقیم . شکلات را در یک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.

    سالم آب پز کردن سیب زمینی

    برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.

    کاهوی اضافه

    اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.

    استفاده ی بهینه از برنج خرد شده

    برنج خرد شده را می توانید در سوپ ، آش و دلمه استفاده کنید زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند .

    اگر می خواهید کیک بپزید و شیر ندارید

    برای تهیه ی انواع کیک، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.

    نکاتی در مورد تخم مرغ آب پز

    برای آب پز كردن تخم مرغ ، مقدار كمی نمك و سركه به آب اضافه كنید. در این حالت ، اگر پوست تخم مرغ شكسته شود ، سفیده بیرون نمی ریزد. تخم مرغها را با حرارت كم بپزید.در صورتی كه ته تخم مرغ را با سنجاق سوراخ كنید موقع آب پز كردن ، پوسته ی آن شكاف برنمی دارد. برای اینكه بعد از پختن پوست را به آسانی جدا كنید ، می توانید تخم مرغ را بعد از اینكه از آبجوش خارج كردید در آب سرد قرار دهید .

    چگونه تخم مرغ سالم را تشخیص دهیم ؟

    ابتدا قدری محلول آب و نمك درست كنید. (یك لیتر آب در 120 گرم نمك) . سپس تخم مرغ‌ها را در این محلول قرار دهید. تخم مرغ خیلی تازه و سالم در ته ظرف به صورت عمودی می ایستد، اما تخم مرغ سالم ولی كمی كهنه در قسمتهای میانی آب معلق می ماند و تخم مرغهایی كه در سطح آب بصورت افقی قرار می گیرند فاسد هستند.

    استفاده بی درد سرتر از فر

    هر گاه از جوجه گردان فر استفاده می كنید: روی سینی زیرین یك ورق فویل ( كاغذ آلومینیوم ) بگذارید و بعد از استفاده بردارید تا فر كثیف نشود.

  • ۱۷:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    6کار برای جلوگیری از شلخته بودن

    نکته مقابل نظم و ترتیب شلختگی و بی‌نظمی ‌است و به سمت هریک از دو سوی این طیف که پیش می‌رویم با افراط یا تفریط مواجه می‌شویم.

     نظم بیش از اندازه وسواس را به زندگی شما می‌آورد و بی‌نظمی‌بیش از اندازه از شما یک شلخته واقعی می‌سازد. کافی است فقط یک هفته هر چیز را هر جایی که راحت‌تر هستید رها کنید و آنگاه خواهید دید که این بی‌نظمی‌ها شما را یک ماه درگیر خواهد کرد. متاسفانه واقعیت این است که گرچه همه چیز بر مدار نظم می‌چرخد اما گرایش وسوسه‌انگیزی به سمت بی‌نظمی‌ دارد.

     

    بنابراین اگر شما مدام نمی‌توانید دنبال مرتب کردن خانه باشید و در خانواده‌ای زندگی می‌کنید که زن و شوهر هر دو شاغل هستید سعی کنید قوانین نظم را رعایت کنید تا به دردسر نیفتید.

     

     

    اول از همه باید برای خود یک برنامه نظم و ترتیب بچینید. اگر دیگران مثلا همسر و فرزندان هم با شما همراهی می‌کنند که چه بهتر می‌توانید در این برنامه آنها را هم دخیل کنید.

     

     

    فرمان اول: هر چیز به جای خویش نیکوست

     

     

    برای رعایت کردن این فرمان سعی کنید هر چقدر هم که خسته باشید و هر وقتی از شبانه روز هم که باشد هر چیز را سر جای اولش برگردانید. فردا روز دیگری است و یک عالمه کار مربوطسس به خودش را دارد پس هم‌‌اکنون به دنبال کارهای خو د باشید.

     

     

    فرمان دوم: باید‌ها و نباید‌ها را از ذهن بگذرانید

     

     

    وقتی در این آشفته بازار قدم می‌زنید می‌بینید که خیلی چیزها روی هم و در جاهایی که نباید باشند انباشته شده‌اند. فهرستی از آنها تهیه کنید و دقت کنید تا تمام آنچه دارید و آنچه برای نظم بخشیدن به موجودی لازم دارید بنویسید.

     

     

    فرمان سوم: مختصر شوید

     

     

    اگر در یک خانه شلوغ زندگی می‌کنید بزودی از به نظم در آوردن آن ناامید خواهید شد. پس همین حالا تکلیف تمام چیزهایی را که می‌خواهید و آنها را که نمی‌خواهید روشن کنید و کم کم خود را قانع کنید از شر زیادی‌ها خلاص شوید. پس شروع کنید به مختصر‌کردن فهرست و تهیه کردن و جایگزین کردن چیزهایی که برای نظم بخشیدن مورد نیاز است. ایجاد یک کمد دیواری، چند تا قفسه اضافه، یک جا‌‌رختخوابی، جا‌‌‌جورابی و… چیزهایی است که می‌تواند به شما در سرو سامان یافتن کمک کند و کتاب‌ها، لباس‌ها و سی دی‌های سرگردان را نجات بدهد.

     

     

    فرمان چهارم: به سرگردانی پایان دهید

     

     

    حالا که قفسه‌های نظم دهنده را آماده کرده‌اید ووسایل غیر ضروری را دور ریخته اید برای تمام وسایلی که جای مشخصی ندارند و هر روز از یک جا سر در می‌آورند یک جای مشخص و همیشگی پیدا کنید. این کار باعث می‌شود شما، همسرتان و فرزندان بدانند آن وسیله را کجا پیدا کنند و پس از استفاده از آن هیچ بهانه ای برای رها کردنش نداشته باشند.

     

     

    فرمان پنجم: یک کتابدار خبره شوید

     

     

    تا حالا سری به کتابخانه زده‌اید؟ مطمئن هستم که گاهی این کار را می‌کنید. اگر نمی‌کنید، برای نظم بخشیدن به خانه‌تان هم که شده یکسری به آنجا بزنید. خصوصیت یک کتابخانه با آن‌همه کتاب‌های متفاوت و متنوع این است که شما هر کتابی را بخواهید از آنجا پیدا می‌کنید. کار کتابدار این است که هر کتابی که پس آورده می‌شود را بلافاصله سر جای خودش بگذارد. کتاب‌ها بر حسب مو ضوع، حروف الفبا، نام نویسنده و خیلی چیزهای دیگر دسته‌بندی می‌شوند تا بهترین نظم را داشته باشند.

     

    ارتباطش را متوجه نمی‌شوید؟ حالا برایتان یک مثلا می‌زنم: وقتی کوچک بودیم کارتون معروفی بود که در آن یک پروفسور به نام آقای ووپی در کمدش را باز می‌کرد و تمام وسایلی که بی‌نظم و ترتیب روی هم چیده بود بیرون می‌ریخت. من این کمد آقای ووپی را در خانه یکی از دوستانم دیده‌ام. او قفسه‌های کمدش را برداشته بود و همه چیز را از قوطی رب گوجه فرنگی گرفته تا لباس‌های تمیز و کثیف با سرعت گلوله می‌کرد و به زور داخل کمد می‌چپاند. ظاهر خانه اش تمیز و مرتب بود، اما هیچوقت چیزی را که می‌خواست پیدا نمی‌کرد.

     

    اگر چنین کمدی طبقه‌بندی می‌شد و هر طبقه وسایلی را در خود جای می‌داد که با هم سنخیت داشتند براحتی می‌شد همه چیز را پیدا کرد. برای این کار نظم کتابخانه‌ای خیلی به کمک شما می‌آید.

     

    مثلا یک قفسه مخصوص لوازم صوتی و تصویری؛ کارتون‌ها یک طرف، فیلم‌ها یک طرف و نوارهای کاست طرف دیگر.

     

    دوربین عکاسی و فیلمبرداری هم می‌تواند جایی در یکی از قفسه‌های همان کمد قرار بگیرد.

     

    فرمان ششم: نظام نوین خانه را به خانواده ابلاغ کنید

     

     

    اگر شما نظمی‌ پدید آورده باشید که فقط خودتان از آن سر در می‌آورید در حقیقت به هیچ دردی نمی‌خورد. برای این‌که دیگران هم به خوبی بدانند چه چیز را کجا بگذارند و از کجا پیدا کنند کمی‌ وقت بگذارید و همه شیشه‌های ادویه و بنشن را نامگذاری کنید و فهرست محتویات را به در کابینت بچسبانید که برای یافتن یک چیز همه طبقات

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    پختن نان

    پختن نان در خانه باعث می شود که از طعم و مزه نان تازه لذت ببرید و همچنین روی موادی که در داخل نان وجود دارد کنترل داشته باشید. پخت خانگی نان همچنین باعث می شود که مواد تشکیل دهنده و تکنیک هایی که در نانوایی ها معمول نیست را آزمایش کنید. پختن بسیاری از نان ها را می توانید به سرعت یاد بگیرید. برای یک نانوای تازه کار تعیین زمانی که خمیر آماده پختن است، کار دشواری است. تست انگشت خمیر یا ضربه زدن با یک وسیله نوک تیز یکی از گزینه هایی است که به شما اجازه می دهد بفهمید چه زمانی خمیرتان خوب ور آمده است.
  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست


    اولین تست انگشت
    خمیر نان معمولاً در دو مرحله ور می آید. اولین بار در داخل کاسه یا نایلون است پس از اینکه خمیر را مخلوط کردید. پس از آن خمیر آماده است که چانه بگیرید و به آن شکل دهید. برای اینکه ببینید خمیر به درستی ور آمده دو تا از انگشتان تان را تا بند دوم آن در خمیر فرو کنید. اگر جای انگشتان تان در خمیر به سرعت پر شد، لازم است که به خمیر زمان بیشتری برای ور آمدن بدهید. اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی می ماند می توانید خمیر را چانه گرفته و استراحت دهید تا برای تست دوم آماده شود.

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دومین تست انگشت
    دومین ور آمدن خمیر در ظرف مخصوص پخت نان یا سینی ای که چانه ها را قرار داده اید، اتفاق می افتد. حجم خمیر افزایش پیدا می کند و عطر و طعم مخمر در آن کاهش پیدا می کند. اگر خمیر را خیلی در این مرحله نگه دارید و زیاد ور بیاید ممکن است در فر پف آن بخوابد و بیش از حد متراکم شود. می توانید زمانی که خمیر در حال ور آمدن است آن را برای بار دوم تست کنید. با نوک انگشت خود به آرامی قرص نان را لمس کنید، اگر روی آن فرورفتگی کم عمقی باقی ماند، خمیر برای پخت آماده است.

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ملاحظات
    تست انگشت بهترین روش برای خمیر نان هایی است که در آنها مقدار متوسطی مایه خمیر استفاده شده است و برای خمیر هایی با هیدراتاسیون بالا مثل خمیر سیاباتا یا باگت جواب نمی دهد. این خمیرها حتی زمانی که برای پخت آماده هستند هم چسبنده اند. خمیر مرطوبی که آماده پخت است، نباید وقتی به آن دست می زنید از هم باز شود، حتی اگر چسبنده باشد. برای این نوع خمیر می توانید از آزمون شیشه پنجره استفاده کنید و برای تعیین قدرت چسبندگی آن قدر آن را بکشید تا بسیار نازک شود.


  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    نکات ریز خانه داری




    نکات خانه داری و دانستنیها



    اگر نسبت به مواد شوینده حساسیت تنفسی دارید موقع استفاده از آنها حتما از ماسک استفاده کنید.

    اگر حساسیت پوستی یا اگزما دارید موقع استفاده از مواد شوینده، دستکش نخی به دستتان بکنید بعد از روی آن دستکش پلاستیکی بپوشید. وقتی کار شستشو تمام شد دستکش نخی را در جایی که هوا بخورد قرار دهید و دستکش پلاستیکی را برعکس کرده و داخل یخچال قرار بدهید.



    مسواکهایی را که سه ماه از مصرف آنها میگذرد دور بیندازید چون دیگر قابل استفاده نیستند.



    برای تمیز کردن دیوارهای منزل چند روش وجود دارد:

    یک تا دو قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی را داخل سطل بریزید و سپس با فشار، آب گرم را روی مایع بگیرید و بعد با تور یا جورابهای نایلونی رنگ پا یا رنگ سفید که به دیوار رنگ ندهد دیوار را شستشو دهید.

    اگر دیوار باز هم لک داشته باشد میتوانید به این محلول یک قاشق غذاخوری آمونیاک اضافه کنید.

    روش دوم: یک پیمانه آمونیاک + یک چهارم پیمانه جوش شیرین + یک دوم پیمانه سرکه را در سطل آب داغ بریزید و به وسیله آن دیوارهای رنگ روغنی یا کاشی و سرامیک را تمیز کنید.

    لکه های مداد رنگی بچه ها را میتوانید به وسیله مسواک کهنه و خمیر دندان پاک کنید.

    لکه های مداد آرایشی و مداد شمعی را میتوانید با پنبه آغشته به روغن بچه پاک کنید.

    برای پاک کردن لکه از روی آجر میتوانید از یک سمباده یا آجر مشابه استفاده کنید و به آن قسمت بسابید تا لکه کامل پاک شود.

    برای پاک کردن ترک سقف به طور موقت میتوانید مقداری چسب مایع را با جوش شیرین مخلوط کنید بعد از مخلوط کردن خمیری به دست می آید که میتوانید با آن این ترکها را ترمیم کنید. اگر دیوار شما رنگی بود میتوانید مقدار رنگ مجاز خوراکی هم به آن اضافه کنید.



    اگر کف منزل شما موکت بود میتوانید شامپو فرش را داخل سطلی بریزید و با آب ولرم را با فشار داخل سطل بگیرید تا شامپو کف کند و این کف را روی موکت بکشید و با یک دستمال یا حوله کف را از روی موکت پاک کنید. اگر از تور یا کیسه برای این کار استفاده کنید خیلی بهتر است.

    اگر کف پوش شما سرامیک بود میتوانید از آب و صابون استفاده کنید و پس از اینکه آب و صابون را روی سرامیک مالیدید و باز هم لکه باقی ماند میتوانید یک قاشق سرکه را در آب حل کنید و روی لکه بگذارید چند دقیقه بماند و دوباره با آب و صابون محل را بشویید سپس با دستمال مرطوب محل را پاک کنید.

    اگر کف پوش شما پارکت است میتوانید برای پاک کردن و برق انداختن پارکت از چای سرد استفاده کنید به این صورت که چای سرد را به اسفنجی آغشته کنید و روی قسمتهای مختلف پارکت یا هر وسیله چوبی بمالید. اگر پارکت شما موقع راه رفتن روی آن صدا میدهد میتوانید روی شیارها و فواصل بین قطعات پارکت پودر تالک بریزید.



    برای درخشان کردن شیشه ها میتوانید از سرکه استفاده کنید.

    سرکه را داخل اسپری بریزید و بعد از اینکه گرد و غبار شیشه ها را تمیز کردید سرکه را روی شیشه اسپری کنید و دستمال بکشید.

    اگر موقع رنگ کردن دیوارها لکه های رنگ روی شیشه ریخته و خشک شده از تیغ برای تمیز کردن آنها استفاده نکنید. میتوانید یک پنبه را آغشته به استون کنید و روی رنگها بمالید تا لکه های رنگ را کاملاً پاک کند.

    اگر میخواهید آب هر میوه ای که میگیرید خوشمزه و خوش طعم باشد مقداری آب سیب یا آب پرتقال به آن اضافه کنید.

  • ۲۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات

    پخت سبزیجات

    سرخ و بخارپز کردن سبزیجات

    برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش‌شیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین c، گروه b و برخی مواد معدنی می‌شود.

    در گذشته انواع سبزی‌ها به شکل سبزی خوردن، سالاد یا برای تهیه انواع خورش‌ مورد استفاده قرار می‌گرفتند، ولی اکنون در بسیاری از مهمانی‌ها در کنار غذاهای متنوع، معمولا بشقابی از سبزیجات خام یا بخارپز دیده می‌شود.



    سبزیجات را هم می‌توان خام خورد و هم به صورت بخارپز، اما به دلیل دارا بودن ویتامین‌ های حساس به حرارت ( مثل ویتامین c )، باید در هنگام پخت آن‌ها دقت بیشتری به خرج داد.



    اگر تصمیم به بخارپز کردن سبزیجات دارید بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:



    1 - در زمان بخارپز کردن حتما باید در ظرف گذاشته شود.



    2 - از مقدار کمی آب استفاده کنید تا بعد از طبخ به خورد سبزیجات برود.



    3 - آب حاصل از سبزیجات را میل کنید ( به غیر از سیب‌زمینی ).



    4 - بهتر است در این روش، ابتدا آب را جوش‌ آورید. سپس انواع سبزیجات را در آب در حال جوش بریزید، زیرا با این روش آنزیم‌های موجود در سبزی حفظ می‌شوند و ویتامین‌ها هم در اثر حرارت کمتر آسیب‌ می‌بینند.



    5 - برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش‌شیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین c، گروه b و برخی مواد معدنی می‌شود.



    6 - سبزیجات را قبل از خرد کردن باید بشویید، زیرا اگر سبزی خرد شود، ویتامین‌ها با شستشو از بین می‌روند.



    سرخ کردن سبزیجات

    گاهی اوقات دیده شده است که سبزیجات را سرخ و یا با مقدار زیادی روغن می‌پزند که این روش علاوه بر ایجاد ترکیبات مضر، باعث بروز چاقی و بیماری‌های قلبی‌- عروقی شده و به سلامتی افراد لطمه می‌زند، مخصوصا اگر برای این کار از روغن جامد یا روغن حیوانی استفاده شود.



    به علاوه، وقتی درجه حرارت در این روش پخت بالا باشد، باعث از بین رفتن ویتامین‌ها شده و مهم‌تر اینکه هضم‌شان با مشکل مواجه می‌شود.



    یادتان نرود که تلفیق آنها با سایر گروه‌‌های غذایی از جمله غلات، گوشت سفید و لبنیات کم‌چرب می‌تواند وعده غذایی کامل‌تری را ایجاد کند.
  • ۲۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رفع بوی بد فاضلاب

    ﺭﺍﻩ ﺍﻭﻝ:

    ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺗﺎ ﯾﮏ ﺩﻭﻡ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺎﺿﻼ‌ﺏ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. ﯾﮏ ﺩﻭﻡ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺳﺮﮐﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ. ﺁﻧﺮﺍ ﺩﺭ ﻓﺎﺿﻼ‌ﺏ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺎﺿﻼ‌ﺏ ﺭﺍ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ.

     راه از بین بردن بوی بد فاضلاب ، از بین بردن بوی بد فاضلاب خانه ، از بین بردن بوی بد فاضلاب توالت

    ﺭﺍﻩ ﺩﻭﻡ:

     ﯾﮏ ﮐﯿﻠﻮ ﺁﻫﮏ ﺭﺍ ﺑﺎ 10 ﻟﯿﺘﺮ ﺁﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﮑﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺻﺎﻓﯽ ﺑﮕﺬﺭﺍﻧﯿﺪ ﻭ ﺻﺎﻑ ﮐﺮﺩﻩ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺪﺗﯽ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺪﺗﯽ ﺩﺭﺍﺯ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

     ﺭﺍﻩ ﺳﻮﻡ:

    ﺗﺮﮐﯿﺐ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﻣﺤﻠﻮﻝ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻗﻮﯼ ﻭ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ‌ﺑﺮﻧﺪﻩﺑﻮﯼ ﺑﺪ ﻓﺎﺿﻼ‌ﺏ ﺍﺳﺖ. ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻧﻤﮏ ﻭ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺟﻮﺵ‌ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﯾﮏ ﮐﺘﺮﯼ ﺁﺏ‌ﺟﻮﺵ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﭼﺎﻩ ﻓﺎﺿﻼ‌ﺏ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺯﺩﻥ ﺑﻮﯼ ﻧﺎﻣﻄﻠﻮﺏ ﺁﻥ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ.

  • ۲۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    نکاتی برای استفاده ازتابه های رژیمی

    10 نکته درباره تابه های رژیمی

    تابه رژیمی

    هنگام شستشوی این ظروف از پاک‌ کننده‌ های زبر مثل سیم ظرف‌شویی استفاده نکنید زیرا با این کار، خاصیت نچسب‌ بودنتابهرا از بین خواهید برد.


    1 - قبل از انتخاب تابهمورد نظر درباره مارک‌های مختلف موجود در بازار پرس‌ و جو کنید تا دقیقا آنچه را که به آن نیاز دارید، خریداری کرده‌ باشید.

    2 - تابه های رژیمی در ابعاد مختلفی در بازار یافت می‌شوند. بنا به نیاز خود و تعداد افراد خانواده اقدام به خرید کنید.

    3 - قبل از استفاده از ظرف، راهنمای موجود در جعبه را به دقت مطالعه کنید و از جزییات پخت و پز آگاه شوید.

    4 - بهترین نوع تابه‌های بدون نیاز به روغن، انواعی هستند که به صورت مستقیم روی شعله اجاق‌ گاز قرار می‌گیرند.

    5 - از نچسب بودن سطح درونی و بیرونی تابهو همچنین محکم بودن قفل آن اطمینان حاصل کنید و به سراغ خرید انواعی بروید که گارانتی معتبر دارند.

    6 - هنگام شستشوی این ظروف از پاک‌ کننده‌ های زبر مثل سیم ظرف‌شویی استفاده نکنید زیرا با این کار، خاصیت نچسب‌ بودنتابهرا از بین خواهید برد.

    7 - هنگام خرید از نسوز بودن دسته تابهمطمئن شوید.

    8 - گول قیمت‌های پایین را نخورید زیرا نوع مرغوب و استاندارد این تابه‌ها قیمت مشابهی دارند.

    9 - نکته دیگر اینکه مراقب کیفیت پایین تابه‌های چینی موجود در بازار باشید.

    10 - تابه ‌های رژیمی بنا به ابعاد، جنس، نوع و کارایی به قیمت‌های مختلفی در بازار یافت می‌شوند . هنگام خرید به این نکته توجه داشته باشید که قیمت بالای کالا، نشان‌ دهنده مرغوبیت آن نیست و بهتر است از افرادی که از خرید این نوع تابه‌ها رضایت دارند، کمک بگیرید تا در ازای پرداخت پول، کالای مناسبی را خریداری کنید


  • ۲۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چطور مشکلات پارکت را رفع کنیم؟

    سطوح چوبی به دلیل زیبایی و دوام باارزشند و در صورت مراقبت درست نسل‌ها دوام می‌یابند. رعایت نکات کوتاه زیر در جلوه و خوب به نظر رسیدن پارکت نقش دارند.

    ایجاد لکه یکی از مشکلات رایج سطوح چوبیست. برای رفع لکه‌های ایجاد شده به طور کلی به سه روش زیر عمل کنید:

    1- ابتدا سنباده بزنید: ابتدا سطح آسیب‌دیده را به آرامی با سنباده‌زن نرم بسابید. دقت کنید سطح چوب بریده نشود. زیاد سابیدن به رنگ چوب آسیب می‌رساند. سنباده باعث می‌شود فیبرهای چوب که در اثر زمان یا لکه تغییر رنگ داده‌اند، سابیده و جدا شوند.

    2- سپس تمیز کنید: بعد از سنباده، ذرات غبار را از روی چوب پاک کنید. برای این منظور می‌توانید از شوینده‌های تجاری مخصوص پلی‌یورتان استفاده کنید. این محصولات شامل موادی هستند که به سرعت تبخیر شده بنابر این رطوبت به سطح چوب آسیب نمی‌رساند.

    3- مجددا پولیش بزنید: روی پلی‌یورتان را با پد فوم رنگ، جلا بزنید (از همان جلای قبلی استفاده کنید) و سپس پلیش لبه‌ها را با یک قلم‌موی خشک نازک کنید. از وسط به طرف بیرون کار کنید. در جایی که سطح قدیمی خوب سنباده نخورده باشد، ممکن است پولیش جدید پوست پوست شود.

    پولیش آبی به صورت شفاف خشک خواهد شد در حالی که پلی‌یورتان روغنی ابتدا روشن بوده اما به مرور تیره می‌شود.

    در صورت لک بودن سطح، باید قبل از استفاده از پلی‌یورتان آن را برطرف کنید.

     

    خراش‌های سطحی

    خراش‌ها را با موم استیک استتار کنید. این موم‌ها در رنگ‌های مختلف و به صورت سیر و روشن موجودند. همچنین می‌توانید برای روتوش از مارکرهای مخصوص چوب استفاده کنید.

    لکه‌های تیره

    لکه‌های جوهر، مدفوع حیوانات و لکه آب را با پشم فولاد برطرف کنید.

    آدامس، شمع و موم

    روی این نوع لکه‌ها برای 5 دقیقه کیسه پر از یخ بگذارید سپس با یک قاشق یا کارت بانکی باطل شده، ماده چسبیده را بردارید. از شوینده‌های تجاری پلی‌یورتان استفاده کنید.

    روغن

    قسمت مورد نظر را با پارچه آغشته به پاک‌کننده‌های آماده پلی‌یورتان تمیز کنید.

    سوختگی کبریت و سیگار

    به آرامی جای سوختگی را با چاقو یا کاردک مخصوص بتونه بتراشید سپس مانند مراحل رفع لکه (3 مرحله فوق) عمل کنید.

  • ۲۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    نحوه استفاده از ظروف پیرکس

     نکات قابل توجه در استفاده از ظروف پیرکس عبارتند از:

    ۱) از قرار دادن این ظروف روی شعله مستقیم خودداری کنید. بهترین حرارت برای ظروف پیرکس حرارت غیرمستقیم و یکنواخت است مثل حرارت فر و مایکروفر. 

    ۲) درجه حرارت این ظروف را هنگام استفاده بطور ناگهانی تغییر ندهید. مثل ریختن آب سرد روی ظرف داغ و یا ظرف داغ را روی سطح مرطوب یا سرد قرار دادن این کار باعث شکستگی ظرف می شود. 

    ۳) بعد از استفاده از این ظروف آن ها را در محلول آب ولرم و مواد شوینده خیس کنید. 

    ۴) از بکار بردن وسایل زبر و ساینده مثل سیم ظرفشوئی برای شستشو خودداری کنید. 

    ۵) توصیه می شود بعد از کشیدن ظروف را خشک کرده تا لکه ای بر روی آن ها ایجاد نشود.

  • ۲۲:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    6 مشکل در مایکروویو ، 6 راه حل

    آیا می دانید قرار دادن برخی از مواد غذایی داخل مایکروویو می تواند برایتان دردسرساز شود؟ برای آنها هم راه حل هایی وجود دارد. با ما همراه شوید.

    شما در طول روز یا هفته چند بار از مایکروویو برای گرم کردن مواد غذایی مختلف استفاده می کنید؟ آیا می دانید قرار دادن برخی از مواد غذایی داخل مایکروویو می تواند برایتان دردسرساز شود؟

    _ تخم مرغ

    هرگز تخم مرغ خام را با پوست یا بدون پوست داخل مایکروویو نگذارید. پوست تخم مرغ خام در اثر حرارت بالای مایکروویو، می ترکد و ممکن است محتویات آن باعث آسیب دیدن المنت های داخل دستگاه شود.

    چاره چیست؟

    تخم مرغ را داخل یک پیاله یا بشقاب شیشه ای که از قبل کمی چرب شده است، بشکنید و با چنگال، سوراخ هایی در زرده آن ایجاد کنید.

    راه دیگر، هم زدن زرده و سفیده تخم مرغ پیش از قرار دادن آن در مایکروویو است. قرار دادن تخم مرغ پخته ای که با چاقو به چند قسمت تقسیم شده در مایکروویو نیز مشکلی ایجاد نمی کند.

    _ هویج

    هویج از سبزی های نسبتاً کم آب است و با توجه به بافت تقریباً سفتی که در وسط آن وجود دارد، گذاشتن آن داخل مایکروویو باعث خشک شدن یا حتی سوختنش می شود.

    چاره چیست؟

    هویج خام را داخل مایکروویو نگذارید. شما می توانید هویج را بپزید و آن را با شیر و کره مخلوط کنید و به صورت پوره دربیاورید و این پوره را برای گرم شدن یا پختن درون مایکروویو قرار دهید.

    _ ماهی و میگو

    بافت گوشت ماهی و میگو از گوشت های دیگر بسیار نرم تر است، به همین دلیل اگر ماهی و میگو را خام یا پخته داخل مایکروویو بگذارید، گوشت آن ها از هم می پاشد و تمام دیواره های داخلی دستگاه را کثیف می کند. چربی بیش از اندازه و بافت نرم ماهی تن هم باعث پاشیدن تکه های آن در اثر حرارت بالای مایکروویو می شود.

    چاره چیست؟

    ماهی را پس از طعم دار کردن، با پوست داخل یک ظرف گود مانند بشقاب خورش خوری یا ظرف پیتزاخوری بگذارید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. حالا می توان این ظرف سرپوشیده را با خیال راحت، داخل مایکروویو گذاشت. تن ماهی را هم می توان به همین شکل گرم کرد. اگر حرارت مناسبی برای پخت یا گرم کردن ماهی و میگو انتخاب کرده باشید، امکان از دست رفتن بافت ظاهری آن ها به زیر ۱۰ درصد می رسد.

    _ گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی یکی از پرآب ترین صیفی هاست که اگر به صورت خام و سالم داخل مایکروویو قرار داده شود، در اثر بالا رفتن بیش از اندازه درجه حرارت آب داخل آن، می ترکد و مشکل ساز می شود.

    چاره چیست؟

    چند برش عمیق دور تا دور گوجه فرنگی خام ایجاد کنید و سپس آن را داخل مایکروویو بگذارید. حتی می توان گوجه فرنگی را حلقه حلقه و با چنگال، سوراخ هایی روی هر حلقه ایجاد کرد و سپس آن را درون دستگاه قرار داد.

    _ غذاهای آبکی و سس های گوشتی

    حجم بالای آب این مواد غذایی، داغ شدن بیش از اندازه آبشان و ترکیدن اجزای ریز موجود در آن ها )مانند لوبیا، لیمو یا نخود و نخودفرنگی( می تواند باعث آلوده شدن فضای داخلی مایکروویو یا حتی آسیب دیدن لوازم داخلی دستگاه شما شود.

    چاره چیست؟

    باید غذاهای آبکی و سس های گوشتی را داخل ظروف پلاستیکی گود یا کاسه بریزید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. به این ترتیب می توانید از پاشیدن آب داخل مایکروویو پیشگیری کنید.

    _ گوشت استیک

    گوشت تکه ای خام به خصوص اگر گوشت گوساله بدون چربی باشد، پس از قرار دادن داخل مایکروویو مانند لاستیک ماشین، سفت و غیر قابل مصرف می شود. دلیل این موضوع هم تبخیر بیش از اندازه آب درون بافت گوشت طی فرآیند پختن است.

    چاره چیست؟

    باید گوشت های استیکی را با کره، چرب و مزه دار کنید و بعد آن ها را درون یک بشقاب خورش خوری گود که مقدار اندکی آب جوش و آب لیمو دارد، بگذارید و روی بشقاب را با سلفون بپوشانید یا با بشقاب دیگری، یک در برای آن درست کنید.

  • ۲۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    روش های استفاده از نعنای تازه

    از نعنای تازه می توان برای خوش طعم کردن آب، بهبود طعم سالاد یا همچنین برای مقابله با استرس و معده درد استفاده کرد.

    در این مقاله چند روش استفاده از نعنا این سبزی معطر را ذکر می کنیم. با ما باشید.

    ترکیبات غذایی جدید درست کنید

    احتمالاً نعنای تازه یا خشک را به آش اضافه می کنید. توصیه می کنیم هویج، سیب زمینی، بادمجان، لوبیاها و ذرتتان را نیز از طعم مطبوع این سبزی محروم نگذارید. احتمالاً اسم تبوله ی جعفری یا همان سالاد لبنانی که با جعفری تهیه می شود را شنیده اید. به این سالاد مقوی تان نعنای تازه هم اضافه کرده و از طعم خوش لحظه هایتان لذت ببرید.

    نعنای تازه برای تهیه ی کرپ کدو

    دنبال یک غذا و طعم جدید می گردید که تهیه ی آن زیاد هم سخت نباشد؟ چند عدد کدو را له کرده، پنیر له شده ی فتا، خرده های نان تست، یک عدد تخم مرغ، موسیر، 2 تا 3 قاشق غذاخوری نعنای تازه ی خردشده، نمک و فلفل را مخلوط کرده و به صورت کرپ دربیاورید. رویشان آرد بپاشید و با کمی روغن زیتون سرخ کرده و میل کنید.

    برای درمان درد معده

    درد معده رهایتان نمی کند؟ زود یک جوشانده با نعنا تهیه کنید. یک مشت نعنای تازه را در یک فنجان بریزید و آن را پر از آب جوش بکنید. اجازه دهید نعنا هم به مدت 5 تا 10 دقیقه خیس بخورند و سپس محلول را صاف کنید. کمی عسل به آن اضافه کرده و میل کنید.

    با نعنا پشه ها را فراری دهید

    اگر با این حشره کش های شیمیایی مشکل دارید و دنبال یک حشره کش طبیعی می گردید که به محیط زیست هم آسیب نزنید به سراغ نعنا بروید. اگر شب ها پشه نیشتان می زند چند پر نعنا را به دست هایتان بمالید و با خیال راحت بخوابید. یا اینکه می توانید برگ های نعنا را در چند جای خانه که مورچه و پشه دارد بریزید تا از شرشان خلاص شوید.

    برای خلاص شدن از شر مورچه ها

    بر گ های نعنا را در جاهایی که مورچه جمع می شود بگذارید تا خیلی زود مورچه ها پا به فرار بگذارند. در این صورت نه آن ها را کشته اید و نه اینکه از وجودشان دچار عذاب شوید

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان