يك اسنك ساده و خوشمزه با سوسيس و خمير پيتزا. مراحل واضح هست فقط دستور خمير پيتزازرو دوباره ميزارم.
طرز تهيه خمير پيتزا
شیر=١ پيمانه.
خمیر ترش= ١ قاشق سوپخوری یا پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتون= نصف پیمانه
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود ٢/٥ تا ٣ پیمانه
نمک=یک قاشق چایخوری...
خمیر ترش و یا پکینگ پودر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی است.
نكته: ميتونيد به خمير به دلخواه فلفل و آويشن اضافه كنيد