خلاقیت در تزیین غذا خلاقیت در تزیین سفره
تزئین روی شیرینی
(گل هایی زیبا با آناناس)
ابتدا میوه آناناس را برش بزنیدسپس آن ها را در قالب کیک مافین قرار داده برای مدت کوتاهی در فر یا مایکروویو قرار دهید تا خشک شود
در این صورت شما یک گل زیبا خوراکی خواهید داشت..
تزیین نیمرو پفدار
زرده و سفیده رو جدا کرده، سفیده رو میزنیم تا فرم بگیره، روی کاغذ روغنی یا فویل قرار داده و وسطش رو گود میکنیم، زرده رو داخل گودی قرار داده و پیازچه خرد شده و سبزیجات معطر به دلخواه روی تخم مرغ استفاده میشه. از گوجه گیلاسی ورقه شده یا سوسیس (بسته به نوع ذائقه و رژیم غذایی متفاوته) میتوان روی سفیده استفاده کرد. تخم مرغ رو در فر قرار در دمای 150 به مدت ده دقیقه قرار میدهید.
تزیین کیک غذا (چهارگوش)
کیک الویه با مرغ
این کیک الویه خیلی ساده تزئین شده است. دور تا دور کیک در بالا و پایین با استفاده از پوره سیبزمینی شکوفه شده است. کنارهها با جعفری خردشده پوشانده شدهاند و روی کیک سس مایونز که کمی رقیق شده است ریختهاند در فواصل منظم به صورت خطهای موازی سس کچاپ میریزید. یکی از خطهای کنار کیک را در ذهن به 5 قسمت مساوی تقسیم میکنید (سه نقطه روی کیک میدهد) با استفاده از یک خلال دندان تمیز نقاط کناری را به یک جهت میکشید مثلاً از راست به چپ و نقطه وسط را از سمت دیگر کیک در خلاف جهت دو خط کناری خلال دندان میکشید تا به آخر کیک برسید