پوره سيب زمينى
پوره سيب زمينى در عين ساده بودن بسيار مغذى و خوشمزه است و يكى از بهترين گزينه ها براى تزئين انواع غذاهاى گوشتى به ويژه آبزيان است .
مواد لازم :
سيب زمينى ٢ عدد متوسط
شير ٣/٤ پيمانه
كره ٥٠ گرم
نمك و فلفل و زعفران به ميزان لازم
طرز تهيه :
سيب زمينى را با آب بپزيد سپس پوست كنده و با دستگاه و يا گوشت كوب خوب له كنيد تا گلوله اى نداشته باشد شير را كم كم به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد ، ظرف را روى حرارت قرار دهيد و هم بزنيد تا شير كاملا به خورد سيب زمينى رفته و پوره غليظ شود نمك و فلفل و محلول زعفران را اضافه كرده و در انتها كره را اضافه كنيد و هم بزنيد تا به غلظت مورد نظر برسيد .
پوره را در قيف بريزيد و با ماسوره هاى مختلف اطراف غذا را با آن تزئين كنيد .
نوش جان