خانه
3.07K

خواص عصاره هسته انگور

  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    عصاره ی هسته ی انگور، یک مکمل نسبتاً جدید در ایالات متحده است، اگرچه در اروپا برای سال های متمادی استفاده شده است.
     عصاره ی هسته ی انگور از فشردن و تصفیه هسته ی انگور تازه تهیه می شود.
     
    عصاره هسته انگور از فشردن و تصفيه هسته انگور تازه تهيه مي شود.
     
    عصاره هسته انگور حاوي خواص آنتي اکسيداني قوي است که براي درمان بسياري از بيماري ها مفيد است.
     

    عصاره هسته اين ميوه علاوه بر داشتن خواص آنتي اکسيداني، داراي خواص آنتي هيستامين، ضد آلرژي و ضد التهاب است و موجب تقويت سيستم ايمني بدن نيز مي شود.
     
    اين عصاره به خاطر داشتن خواص آنتي اکسيداني چروک هاي پوست ناشي از افزايش سن، رژيم هاي نادرست غذايي و کشيدن سيگار را کاهش داده و تغذيه مفيدي براي پوست محسوب مي شود.
     
    ماده بيوفلاوونوئيد موجود در هسته انگور با تقويت و حفظ غشاء سلولي، از بروز آسيب اکسيداتيو ناشي از وجود راديکال هاي آزاد، پيشگيري مي کند.
     
    خواص آنتي اکسيداني عصاره هسته انگور بسيار قوي تر از ويتامين هاي E و C موجود در آن عمل مي کند. اين آنتي اکسيدان ها، به هنگام افزايش فعاليت آنزيم هاي پوستي، به ترميم نسوج ارتباطي کمک مي کنند.

    عصاره هسته انگور، پوست را در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشيد محافظت مي کند و از چروک شدن و ايجاد سرطان در آن جلوگيري مي کند. اين ماده موجب تقويت بافت پيوندي پوست و حفره هاي چربي شده و موجب جواني پوست مي شود.

    افرادي که از اين عصاره استفاده کرده اند، گفته اند که موجب پر شدن پوست و کاهش اثر زخم هاي قديمي و ترک هاي حاصل از لاغر شدن بعد از چاقي و گلوله هاي چربي خصوصاً در ران ها شده است.
     
    عصاره هسته انگور درمان سرطان نيست. تحقيقات بسياري نشان داده که آنتي اکسيدان ها ضد سرطان اند و از بروز همه نوع سرطاني جلوگيري مي کنند. تحقيقات نشان داده افرادي که ويتامين E و سلنيوم کمتري مصرف مي کنند،

    يازده برابر بيشتر در معرض سرطان هستند. بيوفلاوونوئيد موجود در هسته انگور خيلي مفيدتر از ويتامين E است و در عين حال از تخريب DNA سلولي هم جلوگيري مي کند.
     
    عصاره هسته انگور، با کمک به بازسازي رگ هاي خوني آسيب ديده، زخم ها و جراحت ها را درمان مي کند و باکتري هاي مضر موجود در آنها را از بين مي برد.
     
    از ديگر خواص اين عصاره مي توان به پيشگيري از بروز بيماري هاي قلبي عروقي، واريس، آب آوردگي يا ورم و آرتروز اشاره کرد.


    مي دانيد که ويتامين E ضد سکته است. اثر عصاره هسته انگور 50 برابر ويتامين E است. با مصرف عصاره هسته انگور کلسترول کاهش مي يابد و فشار خون نيز کم مي شود.
     
    عصاره هسته انگور به عنوان يک آنتي هيستامين طبيعي نيز عمل مي کند. اين عصاره با کاهش توليد هيستامين و تقويت سيستم ايمني بدن، واکنش هاي آلرژيک را تعديل مي کند.
     
    عصاره اين هسته براي تقويت چشم مفيد است و براي درمان لکه زرد تخريب شده، آب مرواريد و فشار چشم بکار مي رود.
     تحقيقات نشان مي دهد استفاده 300 ميلي گرم در روز از اين عصاره به مدت 60 روز، فشار وارده بر چشم ناشي از کار طولاني مدت با کامپيوتر را از بين مي برد.
     

    برخي ديگر از خواص عصاره هسته انگور به شرح زير هستند:
     
    1. از ايجاد پلاک در عروق خوني پيشگيري مي کند.
    2. سطح هوشياري را افزايش مي دهد.
    3. از پوسيدگي دندان پيشگيري مي کند و باعث مي شود لثه ها سفت و صورتي رنگ باقي بمانند. اخيراً ثابت شده است که مصرف کشمش از پوسيدگي دندان ها جلوگيري مي کند، زيرا داراي موادي است که تعداد ميکروب هاي مولد پوسيدگي را کاهش مي دهد.
    4. گردش خون را بهبود مي بخشد.
    5. يبوست را درمان مي کند.
    6. فرايند پيري را کند مي کند و پوست را شاداب نگه مي دارد.
    7. مصرف عصاره هسته انگور در بهبود آسم و آمفيزم مؤثر است.
    8. عصاره هسته انگور عفونت هاي تنفسي، سرفه و خلط سينه را بهبود مي بخشد.
    9. عصاره هسته انگور در درمان آب مرواريد و آب سياه موثر است.
     

    مقدار مصرف
     عصاره هسته انگور عموماً به فرم کپسول هاي 50 تا 100 ميلي گرمي موجود است. مناسب ترين دوز (مقدار) آن براي افراد بالغ 150 تا 200 ميلي گرم (50 ميلي گرم به ازاي هر 35 کيلو از وزن بدن) در روز مي باشد.

    اين عصاره يک ساعت پس از مصرف به طور کامل جذب مي شود و نيمي از مقدار اوليه آن تا 7 ساعت پس از مصرف همچنان در بدن عمل مي کند.
     

    احتياط
     در افراد حساس به فرآورده هاي انگور حالت تهوع، اختلالات معده و کهير موقت در پوست، از عوارض جانبي احتمالي اين عصاره است.


    نظر به اين که هيچ مدرک باليني دال بر خاصيت درماني قطعي از عصاره هسته انگور در دست نيست لازم به نظر مي رسد که بيماران مبتلا به سرطان، ديابت، امراض قلبي عروقي و ... تنها با مشورت با پزشک معالج خود اقدام به جايگزيني اين عصاره با داروهاي مصرفي خود کنند.

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان