پوست پرتقال (رنده شده) پوست یک پرتقالآب پرتقال1/2 فنجان شکر قهوه ای 50 گرم سرکه برنج 2 قاشق غذاخوریسس سویا 2 قاشق غذاخوریسس فلفل 2 قاشق چای خوریزنجبیل (رنده شده)2 قاشق چای خوریآرد ذرت 2 قاشق چای خوریروغن کانولابه مقدار لازمگوشت گاو 680 گرم برنج پختهبرای 4 نفرپیازچه (خرد شده برای تزئین)3 تا 4 عدد
گوشت گاو (گوشت استیکی نازک ورقه شده و روی آن نمک و فلفل پاشیده شده)
طرز تهیه:
داخل
یک کاسه متوسط، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال، شکر قهوه ای، سرکه، سس
سویا، سس فلفل، زنجبیل و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب شوند و
کنار بگذارید.
روغن را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت
متوسط قرار دهید تا گرم شود. گوشت را در دو دسته بپزید تا اینکه مجبور
نشوید آنها را هم بزنید. هر طرف هر دسته از گوشت ها را به مدت یک دقیقه تفت
دهید و بعد به مدت 2 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا گوشت قهوه ای شود.
گوشت های پخته را به کاسه انتقال دهید و روی آن را بپوشانید باقیمانده گوشت
ها را به همین صورت بپزید و به کاسه انتقال دهید.
سس پرتقال آماده
شده را سریع هم بزنید و به یک قابلمه بزرگ انتقال دهید. سس را روی حرارت
متوسط قرار دهید و به مدت 2 الی 3 دقیقه بپزید تا غلیظ شود.
گوشت ها و آب آنها را به قابلمه سس
اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت ها به سس آغشته شوند. گوشت ها را روی برنج
های پخته قرار دهید و روی آن را با پیازچه تزئین و سرو کنید.