خانه
59.1K

خوش خوراک ها بیان توووو.....................غذا

  • ۲۰:۲۶   ۱۳۹۳/۳/۱۱
    avatar
    کاربر فعال|965 |670 پست































    فلفل به میزان لازم
    نمك به میزان لازم
    نعنا به میزان لازم (خشك)
    خلال پسته به میزان لازم
    خلال بادام به میزان لازم
    گردو به میزان لازم
    زعفران 1قاشق غذاخوری (آبكرده و غلیظ)
    دارچین 1قاشق غذاخوری
    پیاز 2دد
    دنبه 50گرم
    جگر سفید 100گرم (گوسفندی)
    گوشت 250گرم (سردست یا قلوه گاه گوسفندی)
    زردچوبه نصف قاشق چایخوری
    نارنج به میزان لازم
    برگ بو


    طرز تهیه :

    ابتدا گوشت را شسته و با كمی از دنبه تفت دهید.سپس باقی مانده دنبه ، 1 عدد پیاز ، 4عدد برگ بو،چند قاشق روغن و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود طوری كه مقداری از آب گوشت در ظرف باقی بماند.

    جگر سفید را شسته و خرد کنید و با 2 لیوان آب ، 1 عدد پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی با روغن یا كره تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید.

    مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه و سایر ادویه ها مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.

    مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال پسته یا بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود ، مقداری آب گوشت باقی مانده را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با جگر سفید چرخ شده ، گردوی خرد شده ، جعفری و … تزیین و سرو کنید.
    خوش خوراک ها بیان توووو.....................غذا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان