کاناپه لبو برای شب یلدا
🍡مواد لازم:
لبو 2عدد
کره 2قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز 1چهارم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای نصف پیمانه
لیموترش نیم عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران 1قاشق غذاخوری آبکرده
♨️روش تهیه:
🔅ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود.لبو پخته شده را به همراه همه مواد بالا داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود. پوره را روی نان باگت یا بیسکوییت ریخته و برای سرو آماده کنید.
❗️در صورت تمایل از میزان بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید. میتوانید لبو را با مقداری شکر بپزید. در صورت تمایل مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید.