خانه
261K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مسقطی_انار

    مواد لازم :

    نشاسته 8ق غ

    شکر 2 لیوان

    گلاب 1/2 لیوان

    کره 50 گرم

    آب انار 4 لیوان

    طرز تهیه :

    نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. 

    مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس شکر را اضافه کنید ، هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود ، در این مرحله گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، پس از اینکه مایه مسقطی شفاف شد کره را اضافه کنید. 

    پس از اینکه کره ذوب شد مسقطی را داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید. 

    نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان