تزئین هندوانه به شکل پنگوئن
مواد اولیه :
ژله (آبی، برای شکل آب) به مقدار لازم
هندوانه 1 عدد
بلوبری 2 عدد
1. هندوانه را زیر آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید.
2. هندوانه را از پهلو روی یک تخته قرار دهید و انتهای آن را به اندازه ی 1 سانتی متر برش دهید. به این شکل هندوانه صاف می ایستد.
3. هنداونه را روی پایه ای که درست کردید صاف نگه دارید. با یک ماژیک یک طرح ساده ی بدن پنگوئن و سر و بال های آن را بکشید.
4. به فاصله ی 3/1 طول هنداونه را از پایین اندازه بگیرید. یک خط دور قسمت پشتی بکشید. مواظب باشید وارد شکل پنگوئن نشوید. این قسمت کاسه ی میوه ی شما خواهد بود.
5. با چاقوی مورد نظر خودتان با دقت دور خطوطی را که کشیده اید برش دهید به صورتی که فقط پنگوئن و کاسه به هنداونه متصل بمانند.
6. هندوانه را با اسکوپ یا قاشق گرد کنید و خالی کنید. آن را کنار بگذارید تا بعداً کاسه را با آن پر کنید.
7. با یک پوست کن سبزیجات پوست سبز هندوانه را در قسمت های مورد نظر بتراشید تا قسمت سفید بیرون بیفتد و بتوانید به صورت و شکم و گونه ها جزئیات بیشتری اضافه کنید.
8. با تکه های هندوانه پاپیون، منقار و پا درست کنید. منقار و پاپیون و 2 بلوبری را به شکل چشم با خلال دندان یا سوزن ته گرد کار بگذارید.
9. کاسه را با هنداونه ی برش داده شده پر کنید. روی یک دیس قرار دهید و زیر هندوانه ژله ی آبی رنگ بریزید. پاها را هم با خلال دندان بچسبانید.