پاناکوتا شکلاتی
مواد لازم:
شیر 2 لیوان
خامه نصف لیوان
شکر حدوداً 12 قاشق
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای 50 گرم ،،،،من خیلی کم زدم،،،،
وانیل کمی
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین رو تو نصف لیوان شیر میریزیم و میزاریم رو بخار آب تا کاملاً ژلاتین حل بشه، تو قابلمه خامه، بقیه ی شیر و شکر رو میریزیم و رو حرارت متوسط قرار میدیم، بعد از اینکه داغ شد (دقت کنید فقط داغ بشه به نقطه جوش نرسه) از رو حرارت بر میداریم و شکلات تخته ای، پودر کاکائو، وانیل و مایع ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم انقدر هم میزنیم تا کاملاً یکدست بشه، بعد تو قالب میریزیم و حدوداً 6 ساعت تو یخچال میزاریم تا ببنده.