خانه
259K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آموزش درست کردن کاپ کیک لبو ویژه شب یلدا

    شب یلدا یا شب چله یکی از بلندترین شب ها برای ایرانیان است. خوراکی های متعددی برای شب یلدا وجود دارد که یکی از آنها لبو است. این بار با لبو یک کاپ کیک خوش طعم و متفاوت درست کنید.

    کاپ کیک لبو برای شب یلدا

    مواد اولیه برای تهیه کاپ کیک لبو برای شب یلدا :

    آرد : یک لیوان

    تخم مرغ : دو عدد

    شکر : نصف لیوان

    روغن مایع : نصف لیوان

    وانیل : نصف قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری

    لبو (پخته و رنده و سرد شده) : نصف لیوان

    آب لبوی پخته : نصف لیوان

    طرز تهیه کاپ کیک لبو برای شب چله

    تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.

    سپس به ترتیب روغن را اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم و بعد آب لبو.

    آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با همزن همچنان می زنیم.

    در مرحله آخر لبوی رنده شده را اضافه می کنیم.

    داخل قالب مافین می ریزیم و در فر داغ با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

    برای تزیین رویه کاپ کیک چهار قاشق شکر و ۳ قاشق نشاسته + نصف لیوان آب لبو را با هم قاطی کنید و روی گاز با شعله کم هم بزنید تا غلیظ شد. وقتی سرد شد روی کیک ها بریزید و روی اون هم کمی پودر نارگیل.

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان