لبو ی مراکشی
مناسب در شب یلدا :
#لبو_مراکشی_شب_یلدا
آماده سازی و پخت لبوی مراکشی : 120 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :
لبو متوسط 1 کیلوگرم
آب 1.5 لیتر
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
شکر 300 گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج 1 فنجان
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده 6 عدد
نمک 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت 1 ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
1.5 فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.