اسنک موز شکلاتی
مواد لازم
موز
شکلات تیره بالای ۷۰ درصد
بادام خرد شده
اکلیل خوراکی در صورت تمایل
چوب بستنی
طرز تهیه
پوست موز را جدا و به دو نیم از وسط تقسیم میکنیم. چوب بستنی را به سمتی که موز قطر بیشتری دارد فرو میکنیم.
شکلات تیره را در مایکروفر یا روی بخار آب، ذوب میکنیم و موزها را به شکلی که دوست داریم در شکلات تیره فرو میکنیم و بادام و اکلیل خرد شده روی آنها میریزیم و برای ۱۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا شکلات کاملا سفت شود.
برای تولد بچه ها میتوان بشکل آبنبات سالم سرو کنیم و یا کمی توت فرنگی ریز شده روی آنها بریزیم و در فریزر قرار بدهیم تا کاملا یخ بزنند و بصورت بستنی چوبی سالم برای آنها سرو کنیم.
میتوانیم تمام موز به همین شکل و بدون چوب درست کنیم و بعد بشکل سوشی برش بزنیم و بعنوان شکلات موز خیلی سالم در کنار قهوه و چای سرو کنیم.