شام شب یلدا | انارپلو شیرازی مخصوص شب یلدا
مواد لازم:برنج
دانه انار
گشنیز
سینه مرغ
زیره سیاه مقداری
نمک. فلفل. زردچوبه
پیاز
طرز تهیه :برنج از چند ساعت قبل با نمک خیس می کنید. یک پیاز بزرگ سرخ می کنید. نصفشو بر میدارید و کنار میگذارید در اون نصفه دیگر سینه مرغ ابتدا کمی سرخ می کنید. ادویه و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنید و بعد کمی اب اضافه کرده تا مرغ پخته شود. در این میان گشنیز خرد می کنند و کنار می گذارید. وقتی سینه مرغ پخته شد, آن را ریش ریش می کنید. با گشنیز خرد شده مخلوط می کنید, اون نصف پیاز سرخ شده که کنار گذاشته بودید اضافه کرده, کمی زیره سیاه به همراه دانه های انار اضافه می کنید و باهم مخلوط می کنید. وقتی برنج اب کش کردید, مواد لابه لای برنج می ریزید و برنج دم می کنید, در پایان برای تزیین می توانید از مقداری دانه انار استفاده کنید. نوش جان 🌺