شکلات بادام زمینی | آجیل شب یلدا
- 3 فنجان بادام زمینی ، خام
· چاشنی ها
- 1 فنجان شربت ذرت ، سبک
· پخت و ادویه
- 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 3 فنجان شکر
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیلی
· لبنیات
- کره 3/4 فنجان
- 3 فنجان بادام زمینی خام و خرد شده
طرز تهیه :
شکر ، شربت ذرت و 1/2 لیوان آب را در یک قابلمه بزرگ ترکیب کنید. مخلوط را به جوش بیاورید ، دماسنج آب نبات را بچسبانید و روی حرارت متوسط متوسط بپزید تا زمانی که شربت وقتی از قاشق ریخته شود نخ را بچرخاند یا روی دماسنج به 240 درجه فارنهایت برسد. بادام زمینی ها را هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا هم بزنید تا آب نبات قهوه ای شود یا به 300 درجه فارنهایت برسد.
بلافاصله از روی حرارت برداشته و سریع کره 1 چوب باقی مانده و وانیل ، جوش شیرین و نمک را به آن اضافه کنید. فقط هم بزنید تا کره ذوب شود ، و بعد خیلی سریع شکننده ها را روی صفحه کوکی بریزید و مخلوط را به نازک پخش کنید. هنگامی که شکننده کاملاً خنک شد ، آب نبات را به قطعات خرد کرده و در یک ظرف محکم محکم نگهداری کنید.