طرز تهیه یه شیرینی آسان برای شب یلدا
مواد لازم :
پودر نارگیل ۳۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۳۰۰ گرم(حدودا هشت عدد سفیده ولی حتما وزن کنید)
روغن مایع ۱۸۰ _۱۹۰ گرم
شکر ۵۵۰ _۵۰۰ گرم
آبلیمو ۱ ق غ
آرد برنج ۲۵_۳۰ گرم
وانیل یک چهارم ق چ
شکر و نارگیل رو مخلوط کرده روغن و سفیده رو میریزیم 2بار از چرخ گوشت رد میکنیم یا2دقیقه در غذاساز میکس میکنیم
مایه رو میذاریم رو حرارت ملایم10-15دقیقه داغ میزنیم
مایه اصلا نباید بجوشه
تا زمانیکه دونه های شکرحل بشه
بعد از روحرارت برمیداریم کمی که از داغی افتاد،وانیل و آبلیمو رو اضافه میکنیم.وقتی حرارتش رو از دست داد و تقریبا سرد شد،ارد برنج رو اضافه میکنیم و خوب همش میزنیم.موادمون شله
تو دمای محیط میگذاریم دو سه ساعتی بمونه.بعدش کمی سفت میشه
(من اون دو سه ساعت رو در یخچال استراحت دادم) سپس خمیر را داخل قیف ریخته و به سایز دلخواهتان روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ای در سینی با فاصله قرار دهید . تیزی روی شیرینی را میتوانید با انگشتتان که چرب کرده اید بگیرید
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و ۲ عدد شیرینی را امتحانی بپزید ۱۰ دقیقه فر باید روی دمای ۲۰۰ بماند بعد ۱۵ – ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید شیرینیها اگر پخت کامل نداشته باشند بعد از خارج کردن از فر پفشان میخوابد
زمان پخت کافی متناسب با فرتان را باید خودتان بدست آورید ✅به احتمال زیاد در فرهای گازی برای ترک خوردن باید از شعله بالا استفاده کنید و بعد شعله پایین برای پخت.ولی باز هم تاکید میکنم که اول دوتادونه بپزید تا دمای فر خودتون رو بدست بیارید
✅حتما سفیده ها رو وزن کنید.بخاطر کوچک بزرگ بودن تخم مرغها نمیشه دقیقا گفت چند تا سفیده ی تخم مرغ مورد نیاز هست