پیش غذای مخصوص برای شب یلدا | طرز تهیه حمره عربی با انار
این غذا مکمل خوبی غذای اناردون یا فسنجون شب یلداست .
طرز تهیه
3/4فنجان گردو خرد شده ، نان تست شده
2 قاشق غذاخوری ملاس انار
1/2 فنجان روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری خرده نان
1/2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز یا تکه های چیلی ، برای طعم دادن
1 دستکش سیر ، چرخ کرده
2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
1 قاشق چایخوری زیره
1/4 قاشق چای خوری نمک
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت. هر فلفل را در ربع خرد کنید ، آنها را تمیز کرده و بذر دهید. روی بشقاب پخت و پز قرار داده و برای مدت زمان 12 دقیقه کباب کنید ، و به نیمه برسانید. فلفل ها را از روی فر جدا کرده و پوست آن را پوست بگیرید. (به جای سرخ کردن فلفل ها می توانید از 1 قاشق مرباخوری 12 عیار گلاب قرمز استفاده کنید).
تمام مواد تشکیل دهنده را در یک پردازنده مواد غذایی ترکیب کنید. تا تقریباً کاملاً صاف یا بافت مورد نظر مخلوط شوید. در یک ظرف سرو قرار دهید ، با روغن زیتون دریز کنید و با تخم انار یا به دلخواه آن را چاشنی بزنید.