خانه
257K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۸/۸/۱۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    سالاد انار مخصوص شب یلدا

    دوستان خیلی اینو خواسته بودن ، یه ایده عالی و جدید و خوشمزه پاییزی که اگه یه بار امتحان کنین همیشه دوسش میدارین ، خیلی هم راحته! حتی واسه شب یلدا هم ایده خوبیه. یه لیوان انار دون شده رو با دو تا گوجه ، یه پیاز قرمز کوچیک و جعفری که همه رو ریز خورد کردین با هم قاطی کنین همین! فقط باید یکی دوساعت این مخلوط با هم تو یخچال بمونه تا بره به خورده هم ، سس هم نمیخواد فقط یکمی نمک و روغن زیتون و اگه دوس دارین یه کوچولو آبلیمو، همین! بخورید و حالشو ببرید

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۸/۸/۱۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    مسقطی انار دسر ویژه شب یلدا

     مواد لازم:
    آب انار ۱ پیمانه
    شکر نصف لیوان
    نشاسته ذرت ۲ ق.غ(اگه خواستید سفت تر بشه ۳ ق.غ هم میشه)
    بستنی وانیلی یا خامه ۳ ق.غ
    وانیل نصف ق. کجچ
    گلاب در صورت تمایل ۱ ق.چ
    آب سرد یک سوم پیمانه
    کره یا روغن مایع ۱ ق.غ

    اول نشاسته ذرت و آب و وانیل و گلاب و شکر و حل میکنیم تا صاف و یکدست شه،بعد به آب انار اضافه میکنیم و بعد بستنی نرم شده رو به مواد اضافه میکنیم و میزاریم رو حرارت ملایم تا بجوشه و غلیظ شه بعد کره یا روغن و بهش اضافه میکنیم، بعد از رو حرارت برمی‌داریم و داخل ظرف سرو منتقل میکنیم و میزاریم یخچال تا ببنده و سفت شه
    نوش جان

    بجای نشاسته ذرت از نشاسته گل هم میشه استفاده کرد ولی دسر سفت میشه کمی و اون لطافت رو نداره
    اصولاً برای تهیه دسر ها از نشاسته ذرت استفاده میشه و برای تهیه ی راحتی و باسلوق از نشاسته گل...
    اگه خواستید دسرتون سفت باشه ۳ ق.غ نشاسته اضافه کنید ولی اگه خواستید کمی نرم باشه ۲ ق.غ...

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۸/۸/۱۹
    avatar
    benyamin3199
    کاربر جديد|49 |140 پست

    سلام مژگان خانم عزیزم 

    این چیز کیک هاتون زیبان تو سریال نون خ میگفتن (ماشالاماشالا )این (ماشالا ها) را باید به شما عزیز دل گفت از شما ممنونم اگه وقت کنم میخوام همه شون را درست کنم بعد عکس میگیرم براتون میفرستم تا خستگی تون دربیاد

    راستی معذرت میخوام مگه شما مربی اشپزی هستین؟

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۸/۸/۲۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه ناردونی | شام مخصوص شب یلدا 

    بیاین یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌ها رو بهتون معرفی کنم که جایگاهش برای من در بالاترین درجه در کنار قورمه، قیمه، قلیه، فسنجون قرار گرفت😋😵🤩
    خورش مرغ ناردونی یه غذای شمالی‌ِ که میگن مثل اینکه مال گیلانه😃
    اگر تا حالا درستش نکردین حتما حتما حتما با این رسپی امتحانش کنید، مطمعنم عاشقش میشین😍فقط دوتا نکته داره یکی اینکه آب انار طبیعی رو اگر ازین بیرونیا بگیرین احتمالا یکم گس خواهد بود، پس بهتره خودتون توی خونه انارهای دون شده رو بریزین توی یه توری و فشار بدین تا کامل آبش گرفته بشه، دیگه اینکه رب انارتون اگر محلی باشه دو سه پله خورشتون خوشمزه‌تر میشه😋


    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۰/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۲۶
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۸/۸/۲۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    چیدن میوه شب یلدا 

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    شام شب یلدا | انارپلو شیرازی مخصوص شب یلدا


    مواد لازم:برنج
    دانه انار
    گشنیز
    سینه مرغ
    زیره سیاه مقداری
    نمک. فلفل. زردچوبه
    پیاز
    طرز تهیه :برنج از چند ساعت قبل با نمک خیس می کنید. یک پیاز بزرگ سرخ می کنید. نصفشو بر میدارید و کنار میگذارید در اون نصفه دیگر سینه مرغ ابتدا کمی سرخ می کنید. ادویه و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنید و بعد کمی اب اضافه کرده تا مرغ پخته شود. در این میان گشنیز خرد می کنند و کنار می گذارید. وقتی سینه مرغ پخته شد, آن را ریش ریش می کنید. با گشنیز خرد شده مخلوط می کنید, اون نصف پیاز سرخ شده که کنار گذاشته بودید اضافه کرده, کمی زیره سیاه به همراه دانه های انار اضافه می کنید و باهم مخلوط می کنید. وقتی برنج اب کش کردید, مواد لابه لای برنج می ریزید و برنج دم می کنید, در پایان برای تزیین می توانید از مقداری دانه انار استفاده کنید. نوش جان 🌺

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    آجیل  شب یلدا | طرز تهیه بادام بو داده

    دستور العمل اصلی بادام بو داده

     

    مراحل آماده سازی

    1- برای شروع ، بزرگترین ماهیتابه خود را بردارید حتما دسته دار باشد .

    2- شکر ، آب و دارچین یا ادویه جات ترشی جات را در قابلمه اضافه کنید و همه چیز را با حرارت متوسط ​​به جوش آورید.

    3- پس از جوشاندن آب شکر ، می توانید بادام را در ماهیتابه بگذارید. اجاق گاز را روی درجه دوم بالاتر قرار دهید و بادام را با توده قند هم بزنید تا به طور مساوی در همه جا پوشانده شود.

    4-پس از 5-7 دقیقه تکان دهنده ، آب در حال حاضر تا حد زیادی تبخیر می شود. بادام سپس در شربت شکر شناور می شوند. وقتی شکر حباب می اندازد ، تبلور مجدد آغاز می شود. 3-5 دقیقه دیگر هم بزنید.

    50-5 گرم شکر بیشتر بادام را اضافه کرده و خوب هم بزنید. بله ، می دانم - واقعاً شکر زیادی بود ، اما باور کنید که آخرین بار ، بادام را بسیار ترد می کند. توده خشک و تند می شود و کت که بادام را احاطه کرده است ، اکنون کمی شنی به نظر می رسد.

    6-گرما را خاموش کرده و به مدت 3-5 دقیقه هم بزنید تا شکر تازه اضافه شده به راحتی ذوب شود. پس از آن آنها آماده هستند! مهم است که شما دیگر بادام را در ماهیتابه نگذارید ، زیرا در غیر این صورت شکر از آنها خارج می شود.

     

    7-از اسپاتول(کاغذ شیرینی پزی) استفاده کنید تا بادام را روی سینی مخصوص پخت و پز قرار دهید.

    ابتدا کاغذ را با روغن زیتون بپوشانید تا بادام به آن چسبیده نشود. اطمینان حاصل کنید که بادام در کنار یکدیگر قرار دارند و تا حد امکان به هم بچسبند.

    8-هنگامی که آنها کمی خنک شدند ، می توانید آنها را با دستان جدا کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۱۳
  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    آجیل شب یلدا | طرز تفت دادن تخم کدو

    مواد لازم :

    •     دانه ها از 2 کدو تنبل بزرگ
          ½ قاشق چایخوری نمک طعم دار
          قاشق غذاخوری روغن زیتون
          گوله نمک

    دستورالعمل ها

        فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت.
        دانه ها را از دو کدو تنبل خود جدا کرده و از آن جدا کنید. دانه های خود را از کدو تنبل خود بشویید و آنرا تمیز کنید ، مطمئن شوید که هرگونه پوسته کدوی ناخواسته یا دانه های تغییر شکل را از بین ببرید. در یک گودال بشویید و یکبار دیگر وسایل ناخواسته را پاک کنید.
        دانه های تمیز را در یک کاسه پر از آب به مدت 1/2 ساعت روی پیشخوان آشپزخانه یا یک شبه در یخچال و فریزر خیس کنید. تخم ها را تخلیه کنید و آب آن را دور بیندازید.
        یک گلدان را با آب و یک تکه نمک پر کنید (آب کافی که دانه ها را بپوشاند). آب رو بزار جوش بیاد. دانه ها را درون آب جوش قرار دهید و حدود 10 دقیقه به آرامی جوش دهید.
        گرما را خاموش کرده و دانه ها را تخلیه کرده و دوباره داخل کاسه خالی خود قرار دهید. دانه ها را با روغن زیتون بریزید. دانه ها را با یک لایه نازک روی یک ورقه کوکی بچسبانید.  نمک  بپاشید. در فر قرار دهید و حرکت دهید و دانه ها را حدود 10 دقیقه بچرخانید ، مطمئن شوید که آنها نمی سوزند. بذورها بعد از حدود 40 دقیقه یا وقتی محکم تر می شوند و دیگر نرم نیستند انجام می شود. شما نمی خواهید لکه های تیره روی دانه های خود داشته باشید ، می خواهید آنها به رنگ زرد تیره تر باشند.
        در صورت دلخواه با نمک اضافی فصل کنید. از اجاق خارج کنید و اجازه دهید سرد شود. داخل یک کوزه تمیز تمیز یا یک ظروف نگهدارنده مواد غذایی دیگر قرار دهید. لذت بردن!

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۳۲
  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    تنقلات ترش شب یلدا | طرز تهیه لواشک انار

    چند کیلو انار خوشکل دون کنید بعد مقدار خیلی کمی نمک بزنید وبگذارید نیم ساعت نمک بخورد انار بره، حالا تو میکسر ریخته وکاملا پوره کنید تا پالپ انار (همون گوشت انار)از هسته جدا بشه بعد توی یه سبد پلاستیکی بریزید وصاف کنید.(سبد پلاستیکی چون سوراخاش گشادتر هست وپالپ بهتر از هسته جدا میشه)بعد با کمک قاشق یا دست محکم دانه ها رو به ته سبد بسایید تا فقط هستش بجا بمونه .حالا روی حرارت بگذارید بعد از چند دقیقه کف میکنه وبالا میاد کفش رو با ملاقه بردارید ودور بریزید واجازه بدید با حرارت ملایم بجوشه وکاملا غلیظ بشه بعد کف سینی نایلون انداخته و لواشک رو توش پخش کنید بعد بگذارید جلوی باد پنکه تا سه چهار روز خشک بشه وبعد هم نوش جان کنید❤️

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    میوه شب یلدا | فینگر فود هندوانه مخصوص شب یلدا

    فینگرفود هندوانه
    هندوانه ها رو مکعبی برش میزنیم بعد با ی قاشق کوچیک توش رو کمی خالی میکنیم بعد خیار خردشده جعفری ریز شده و پنیر وگردو به ترتیب روش قرار میدیم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۴۴
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    تهیه شکلات سفید با مغزپسته و کشمش | شکلات مخصوص شب یلدا

    مرحله اول:
    برای تهیه شکلات سفید با پسته و کشمش ابتدا کف یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات سفید را به روش بن ماری یا با قرار دادن کاسه محتوی شکلات روی آب در حال جوش ذوب کنید. 

    مرحله دوم:
    زمانی که شکلات کاملا آب شد. پسته و کشمش را داخل شکلات بریزید و مخلوط کنید. شکلات را داخل سینی و روی کاغذ روغنی بریزید. بطور یکنواخت پخش کنید. روی شکلات کمی پسته و کشمش برای تزیین بریزید. سینی را به مدت 2-3 ساعت ( یا یک شب) داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. 

    شکلات سفید را از یخچال خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. اگر شکلات زیادی سفت شده نیم ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید و بعد برش بزنید. در غیر این صورت ممکن است شکلات خرد شود و به شکل دلخواه درنیاید.




    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    شکلات بادام زمینی | آجیل شب یلدا

    -        3 فنجان بادام زمینی ، خام
    ·       چاشنی ها
    -        1 فنجان شربت ذرت ، سبک
    ·       پخت و ادویه
    -        1 قاشق غذاخوری جوش شیرین
    -        1 قاشق غذاخوری نمک
    -        3 فنجان شکر
    -        1 قاشق غذاخوری عصاره وانیلی
    ·       لبنیات
    -        کره 3/4 فنجان
    -          3 فنجان بادام زمینی خام و خرد شده

    طرز تهیه :
        شکر ، شربت ذرت و 1/2 لیوان آب را در یک قابلمه بزرگ ترکیب کنید. مخلوط را به جوش بیاورید ، دماسنج آب نبات را بچسبانید و روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​بپزید تا زمانی که شربت وقتی از قاشق ریخته شود نخ را بچرخاند یا روی دماسنج به 240 درجه فارنهایت برسد. بادام زمینی ها را هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا هم بزنید تا آب نبات قهوه ای شود یا به 300 درجه فارنهایت برسد.

        بلافاصله از روی حرارت برداشته و سریع کره 1 چوب باقی مانده و وانیل ، جوش شیرین و نمک را به آن اضافه کنید. فقط هم بزنید تا کره ذوب شود ، و بعد خیلی سریع شکننده ها را روی صفحه کوکی بریزید و مخلوط را به نازک پخش کنید. هنگامی که شکننده کاملاً خنک شد ، آب نبات را به قطعات خرد کرده و در یک ظرف محکم محکم نگهداری کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۸/۱۳۹۸   ۱۴:۳۳
  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت کیک بدون فر برای شب یلدا

    چهارعدد تخم مرغ روبا يك ليوان شكر و وانيل باهمزن مي زنيد تا رنگش كمي روشنتر بشه بعد نصف ليوان شير ،يك ليوان کدو رنده شده ویک لیوان روغن مایع رواضافه مي كنيم بعدازكمي مخلوط كردن دوليوان ارد الك شده به علاوه يك ق غ خوري بكينگ پودر رودر دويا سه مرحله اصافه كنيد ودر اخرهم نصف ليوان گردو خرد شده روهم اضافه كنيد (دوست داشتين دارچين هم مقداري اضافه كنيد)خوب كه يكدست شد داخل قالب چرب شده بريزين در دماي ١٨٠درجه به مدت ٤٥دقيقه بپزييد🤗 ✅برای سسی که من روی کیک ریختم هم ۱۰۰گرم خامه به علاوه دوق غ خوری کره فندوق روی حرارت بزارین تا ازکناره ها بحوشه ویکدست بشه بهش کمی کارامل روکه ازقبل اماده کردین اضافه کنید وکمی هم گردویا فندوق خردشده ،خوب که مخلوط ویکدست شدن بریزیید روی کیک وبعد نوش جان کنید اگر سس سفت شد باکمی شیر می تونید رقیق کنید🤗 ❤️

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کوکی گل سرخ | شیرینی مخصوص شب یلدا

    مواد لازم برای تهیه  کوکی ها :
        140 گرم وعده غذایی بادام
        110 گرم شکر یخ زده الک شده
        ½ قاشق غذاخوری جوز هندی
        1 قاشق غذاخوری هل
        ⅓ فنجان گلبرگهای گل رز
        1 سفیده تخم مرغ
        1 قاشق غذاخوری گلاب
        80 گرم پسته ریز خرد شده

    مواد لازم برای تهیه کرم روی کوکی:


        60 گرم شکر یخ زده الک شده
        1½ قاشق غذاخوری آب انار    
    طرز تهیه :
        فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی پخت را با کاغذ پخت خط کنید.
        وعده غذایی بادام ، شکر یخ زده ، جوز هندی ، هل و گلبرگهای گل رز را در یک کاسه مخلوط کن ترکیب کنید. سفیده تخم مرغ و گلاب را هم بزنید تا دور هم جمع شوند.
        قاشق غذاخوری مخلوط را برداشته و آنها را درون توپ قرار دهید ، سپس آنها را در پسته های خرد شده بچرخانید تا خوب پوشش داده شود.
        توپ ها را روی سینی پخت قرار دهید و به ضخامت تقریباً 1 سانتیمتر فشار دهید. 20 دقیقه پخت تا طلایی رنگ آن کم رنگ شود. قبل از یخ زدن کاملاً روی سینی خنک شوید.

    طرز تهیه کرم روی کوکی ها :

        شکر و آب انار را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مواد حاصل  را رووی کوکی ها ریخته و در یخچال میگذاریم  ببندد .
        برای سرو ، گل های خوراکی  و خرده پسته و... استفاده میکینم .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۸/۱۳۹۸   ۱۱:۲۹
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    سالاد انار | سالاد مخصوص شام یلدا

    مواد
    3 قطعه انار قرمز
    2 پیاز بهار پیاز
    2 میخک سیر
    1 عدد جعفری
    1 عدد شوید
    1 عدد نعناع تازه
    3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    نمک
    گردو

    طرز تهیه :
    سبزی خرد شده را داخل انار ، سیر خرد شده ، روغن زیتون ، نمک ، گردو خرد شده اضافه می کنیم ، مخلوط می کنند ، به یک بشقاب سرو می آورند ، با لذت می خوریم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طعم دار کردن لبو برای شب یلدا

    از اونجایی که بعضی ها خوردن لب به تنهایی رو دوست ندارن من لبو با  ترکیب های مختلف  مخلوط میکینم تا  بقیه به خوردنش رغبت پیدا کنن.

    مواد لازم :

     5 عدد چغندر
        1/2 فنجان پیاز قرمز خرد شده
        1/4 فنجان جعفری خرد شده ریز خرد شده
        1/4 فنجان گشنیز خرد شده
        1 1/2 قاشق غذاخوری دانه زیره *
        1 1/4 قاشق غذاخوری نمک دریایی*
        1/2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
        1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
        1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

    طرز تهیه :

        داخل یک قابلمه آب ریخته و  و لبو های شسته شده رو بهش اضافه میکینم و اجازه میدیم لبو بپزه . بعد از پختن اون هارو به اندازه ای کوچک خرد میکینم یادتون باشه لبورو پوست بگیرید .
     
        در حالی که چغندرها خنک می شوند ، یک ماهیتابه کوچک / قابلمه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. دانه های زیره را در قابلمه اضافه کنید و 2-3 دقیقه آنها را تفت داده  و مرتباً هم بزنید. دانه های زیره بو داده شده را در آسیاب ریخته و آسیاب کنید طوری که پودر شود .
        در یک کاسه کوچک ، پیاز قرمز ، جعفری ، گشنیز ، زیره سرخ شده ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون و آب لیمو تازه را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوطش کنید و بزاریدش کنار.
      
        چغندر و مخلوط پ  را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و به آرامی هم بزنید تا چغندرها به طور یکنواخت پوشیده شوند.
      داخل یخچال بگذارید تا زمان سرو .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۳۳
  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر مجلسی انار | دسر مخصوص شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۸/۱۳۹۸   ۱۴:۲۷
  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    میوه های خشک شده | پذیرایی شب یلدا با میوه های خشک شده

    خشک کردن میوه در فر

    یکی  از روش های خشک کردن میوه، خشک کردن با جریان هوا می باشد که ترکیبی از جریان هوا و حرارت کم است، این کار معمولاً در فر انجام می شود. خشک کردن با فر بهترین روشی است که می توانید استفاده کنید، زیرا شکر یا ماده افزودنی دیگری به آن نمی افزایید و تنها چندین ساعت زمان برای این کار نیاز دارید.

    فایده انجام این کار در خانه آن است که روی نتیجه کار خود کنترل دارید و میوه ها را به هر اندازه و شکلی که مایل باشید، خشک می کنید.

    کیفیت میوه خشک شده به اندازه تکه های میوه و مدت زمان خشک کردن آن بستگی دارد.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۸/۱۳۹۸   ۱۴:۳۵
  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کیکی  اناری مخصوص شب یلدا عروس خانم

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۸/۸/۲۵
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه باسلوق ترکیه ای | باسلوق مخصوص یلدا



    🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
    مواد لازم
    ژله انار  شکر یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
    نشاسته نصف پیمانه ۶۵ گرم آب سرد یک پیمانه
    پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری ۱۰ گرم
    آرد و پودر نارگیل به میزان لازم 🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
    طرز تهیه
    همه مواد رو با هم مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه زمان بدید و بعد روی شعله ملایم بزارید و مرتب هم بزنید . تا مواد غلیظ بشه و چند تا قل بزنه و بعد یک قالب مستطیل (باقلوا) نایلون بزارید و روی نایلون رو مقداری چرب کنید بعد از خنک شدن مواد باسلق در قالب بریزید و چند ساعت زمان بدید تا خوب سفت بشه و بعد با یه چاقوی تیز برش بزنید و در آرد و پودر نارگیل بغلطونید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۵/۸/۱۳۹۸   ۱۵:۵۷
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان