ژله چوبی مخصصو شب یلدا | ژله شب یلدا
طرز تهیه :یک بسته ژله آلوئه وراانار دون شدهژله را با یک و نیم لیوان آب جوش کرده حل میکنیمابتدا داخل قالب ها به قطر نیم سانت ژله ساده میریزیم داخل یخچال گذاشته بعد که بست دانه های انار مخلوط شده با ژله را داخل قالب ها ریختهمیگذاریم ببنددبعد تا روی دانه ها ژله اضاف میکنیمپس از بستن از قالب درآورده در ظرف چیده و چوب بستنی یا هرمدل دیگه که داشتیم داخل ژله ها فرو میکنیم
دسر شب یلدا | دسر سیب
🍎🍎🍎سیب های کوچیک رو پوست میکنیم و با مقداری آب و شکر و وانیل میذاریم بپزن و آبش کشیده بشه و غلیظ بشه بعد با خامه فرم گرفته تزیین می کنیم.(مقدار شکر به دلخواه هست اگه دوست دارین میتونین سیب ها رو در حد کمپوت بپزین یا در حد مربا)
دسر مخصوص شب یلدا | دسر پشمک و سیب | پشمک شب یلدا
مواد لازم برای دسر سیب و پشمک:»
سیب 6 عدد آب 2 لیوان شکر 6 قاشق رنگ خوراکی سبز چند قطره پنیر خامه ای 1 قاشق آرد برنج 1 قاشق نشاسته 1 قاشق وانیل 1/8 قاشق چایخوری شیر 2 لیوان پشمک به میزان لازم ..طرز تهیه : سیب ها را پوست کنده و رنده کنید. آنها را در یک قابلمه نسوز بریزید و آب روی آن بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا بپزد. وقتی سیبها نیم پز شدند، شکر و رنگ سبز را اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزند. سیبها را در ظرف سرو بریزید تا خنک شوند.آرد برنج، نشاسته، وانیل، شیر و پشمک را روی حرارت قرار دهید و همینطور هم بزنید تا در آخر مانند فرنی نرم و صاف شوند.مواد را از روی حرارت بردارید و پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط کرم را روی سیبها بریزید...س از اینکه کرم روی سیبها کمی خنک شد، پشمک را روی دسر قرار دهید. می توانید دسر را سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید
تزیین هندوانه شب یلدا | برش مجلسی هندوانه
هندونه رو برش بزنید و داخل شکلات آب شده بزن و روش نارگیل بپاش و سرو كنيد.
ژله انار شب یلدا
مواد لازمپودر ژله ی انار=۲ بستهپودر ژله ی آلوورا= ۱ بستهآبِ جوش= ۴ لیوانانارِ دون شده= ۲ تا ۳ لیوانبستنیِ وانیلی= ۱ لیوانظرف در دوسایز کوچیک و بزرگ= ۲ عددنکته:منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی هستاین میزان برای ۱۲ تا ۱۴ نفر هستبرای درست کردن این نوع ژله ابتدا دو بسته پودر ژله ی انار را با سه لیوان آب جوش حل کرده بعد ازینکه ژله کاملا در آب حل شد،ژله را درون ظرف بزرگتر ریخته و ظرف کوچکتر را با یخ و آب پُر کرده و در مرکز ظرف بزرگتر روی ژله قرار داده(نباید ظرف کوچکتر که پر از یخ هست به ته ظرف بزرگتر بچسبه حدود یک تا دو سانت باید ژله ی انار ضخامت داشته باشه)سپس برای ۴۵ دقیقه ظرف رو درون یخچال میزاریم تا ژله کاملا ببنده در این فاصله یک بسته پودر ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل کرده بعد ازینکه کاملا ذرات ژله در آب حل شد صبر میکنیم تا ژله کاملا خنک بشه بعد یک لیوان بستنیِ وانیلی رو به ژله ی آلوورا اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و درون یخچال به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار داده تا ژله نیم بند بشه بعد از یخچال خارج کرده و دو تا سه لیوان انار دون شده رو بهش اضافه میکنیم(هر چه میزانِ انار بیشتر باشه ژله طبیعی تر و زیباتر میشه،من ۳ لیوان پُر دونِ انار اضافه کردم)و خوب هم میزنیم تا کاملا با ژله مخلوط شده سپس ژله ی انار را از یخچال خارج کرده و درون ظرف کوچکتر مقداری آبِ جوش ریخته و ظرف بزرگتر را کمی کج کرده و به حالت دورانی چرخانده این کار رو برای چند ثانیه انجام داده تا ظرف از ژله جدا بشه فقط اینکار رو باید سریع انجام بدید تا ژله آب نشه اگر یک مقدار آب شد نگران نباشید مجدد ژله رو درون یخچال بزارید تا کاملا ببنده بعد وسط ژله رو با مواد انار و ژله ی آلووررا پُر میکنیم و مجددا درون یخچال برای دو ساعت گذاشته تا کاملا ژله بسته بشه بعد از یخچال خارج میکنیم و ظرف ژله رو تا لبالب درون یک ظرف بزرگتر که پُر از آب جوش هست برای چند ثانیه نگه میداریم تا ژله از اطراف آب بشه به محضِ اینکه دیدید لبالبِ ژله از اطراف کمی آب شده ظرف سرو را روی ظرف ژله قرار داده و ژله را روی ظرف بر میگردونیم و انتهای انار را روی ژله قرار میدیم و با دونه های انار تزئین میکنیم
ژله انار مخصوص شب یلدا
ابتدا یک انار رو از وسط برش بدید و بعد داخل اون رو خالی کنید .یک بسته زله آلوورا را با اب جوش و اب سرد مخلوط کنید و دانه های انار دون شده رو داخلش بریزد و بعد کل ترکیب رو داخل پوست انار خالی شده بریزید و بزارید تو یخچال تا ببنده .به همین سادگی. نوش جان
دسر انار شب یلدا
دسر انار مژگان پز
شايدم بشه گفت پاناكوتا انار خلاصه ك نميدونم اسمش چيه ولي من اينجوري درست كردم٣ ليوان اب انار تازه٢٠٠ گرم خامه صبحانه٢ ق غ پودر ژلاتين +نصف ليوان ابشكر ب مقدار لازموانيل نوك ق چايخوريخامه و انار و قاطي كردم با همزن دستي زدم بعد وانيل وشكر رو اضافه كردم روي حرارت خيلي ملااااايم گذاشتم فقط شكر اب بشه بعد از روي حرارت برداشتم شكر ك ريختين بچشين شيرينيش و اندازه كنيد در اخر هم پودر ژلاتين و با اب بن ماري كنيد بعد به دسر اضافه كنيد به همين اسوني خيلي هم خوشمزست مزه خود انار قشنگ تووي اين دسر غالبه فقط من ٣ ساعت در يخچال گذاشتم تا دسرم بسته شدتزيين با پوست انار ، دانه انار ، زالزالك و برگ انجام شده
فرق بین پودر ژلاتین و پودر ژله چیست ؟
سوالی که خیلی از دوستان از من پرسیدن فرق بین پودر ژلاتین و پودر ژله بوده .پودر ژلاتین ساده ست بدون هیچ طعم و رنگی ولی ژله طعم و رنگ داره.ﭘﻮﺩﺭ ﮊﻻﺗﻴﻦ ﺑﺮاﻱ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻥ ﺩﺳﺮ ﻳﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺳﻔﺖ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﻣﻴﺪﻩ ﻭﻟﻲ ﭘﻮﺩﺭ ﮊﻟﻪ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﮊﻟﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻦ.ژلاتین بصورت ورقه ای هم به فروش میرسه که میتونید بگیرینش و ابش کنید . هردو رو از لوازم قنادی ها و سوپرمارکت ها میتونی بخری
ژله شب یلدا | ژله انار طرز تهیه:برای این ژله سه تا انارو دون کردم و تاجشونو نگه داشتم،یک بسته ژله انار رو در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور درحال جوش گذاشتم تا ذرات کاملا حل بشن بعد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعتی تو یخچال موند تا نیم بند بشه.یک عدد کیسه فریزر رو داخل کاسه یا قندانی که اندازش مناسب باشه و داخلش گرد باشه پهن میکنیم و توی گوشه ی کیسه فریزر انار میریزم و روش ژله نیم بند میریزیم و با حرکات دست ژله نیم بند و انار داخل کیسه رو مخلوط میکنیم و کیسه رو تاحدودی فشرده میکنیم و درشو با روبان میبندیم و داخل کاسه یا قندان گذاشته و بمدت ۱۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد،چون انار داخل ژله هست دیر میبنده و حتما باید ۱۲ ساعت بمونه تا کامل ببنده،البته شاید زودتر هم ببنده ولی بهتره ۱۲ ساعت بمونه،بعد از ۱۲ ساعت ژله رو از یخچال درآورده و روبان را باز میکنیم و ژله رو آروم خارج کرده و با دست تمیز داخل ظرف موردنظر میذاریم و تاج انار رو با یکی دوقاشق ژله روی ژله اناریمون میچسبونیم.بعضیا این ژله رو توی بادکنک درست میکنن ولی من به شخصه چندشم میشه و ژله ای که تو بادکنک درست شده باشه رو نمیتونم بخورم.به جای کیسه فریزر میشه از سلفون هم استفاده کرد ولی کارش سختتره و ژله از توش چکه میکنه پس بهترین و ساده ترین روش همین کیسه فریزره
ژله مخصوص شب یلدا | ژله کیوی
پیشنهاد ویژه برای شب یلدا
طرز تهیه ژله طرح کیوی :ابتدا تخم شربتی ها را بگذارید خیس بخورند. ژله سبزتان را درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد.یک مقدار کم (حدود یک سانت) از ژله سبز را ته قالب بریزید و تخم شربتی را اضافه کنید و داخل یخچال بگذارید تا نیم بند شود و تخم شربتی ها فیکس شوند. حالا به آرامی بقیه ژله سبز را بریزید. برای میوه های قسمت پایین ژله، چند سانت مانده به پر شدن قالب را خالی بگذارید. (بعد از گذاشتن یخچال و نیم بند شدن ژله سبز) میوه ها را بچینید و با قاشق روی آن ها ژله بریزید و بگذارید نیم بند شوند که شناور نشوند و بعد از فیکس شدن آن ها بقیه ژله را بریزید.اگر از خود کیوی می خواهید در ژله استفاده کنید حتما قبل از آن یک مقدار کم آن را بجوشانید و گرنه نمی گذارد ژله ببندد.
ژله مخصوص شب یلدا | ژله زمستانی | ژله با تم برف
مواد لازمدوبسته ژله بلوبرييك بسته ژله الورابستني وانيلي ليوانيژله الورا رو با یک ليوان اب جوش مخلوط ميكنيم و بن ماري ميكنيم تا ذرات ژله خوووب حل بشه بعد یک بستني ليواني وانيلي كوچيك بهش اضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم تا مخلوط بشنحالا يك سيني نسبتا كوچيك رو سلفون بكشيد و ژله الورا رو داخلش بريزيدبزاريد يخچال تا ببندهوقتي بست با قالب دونه برفي قالب ميزنيم و داخل ظرف ميزاريم .بعد ژله بلوبري رو درست ميكنيم با یک لیوان اب جوش و یک لیوان اب سرد مخلوط ميكنيم .حالا داخل قالبمون یک رديف دونه برفي ميچينيم و با قاشق خيلي خيلي كم ژله بلوبري روش ميريزيم در حدي كه دونه برفا تكون نخوره بعد ميزاريم داخل يخچال وقتي نيم بند شد دوباره همين كارو ميكنيم و تا اخرررر
ژله مخصوص شب یلدا
ژله رنده ای مدل هندوانه
.
.مواد لازم :
ژله به رنگ سبز به هر طعکی که مایلید ۲ بستهژله به رنگ قرمز ترجیحا هندوانه یک بستهژله رنده هندوانه ایپودر آلوورا دو بستهآب جوش به ازای هر بسته یک لیوانخامه صبحانه یک الی 2 بسته..طرز تهیه ژله رنده هندوانه ایپودر ژله سبز و قرمز را جداگانه در آب جوش ریخته و 10 دقیقه به روش بنماری حل کنید.یگذارید خنک بشه. وقتی خنک شد، داخل هر ظرف تا جایی که از رنگش راضی باشی خامه صبحانه بزنید.یکی از ژله های آلوئه ورا را هم به همین طریق با خامه مخلوط کنید.نکته : از دو قاشق بیشتر نریزید. زیاد بزنین رنگش روشن میشه.بعد با همزن برقی یکدست کنید و صافش کنید که کف هاش بره.قالب ها را چرب کنید و چربی اضافی شو با دستمال کاغذی بگیرید.مواد هر یک از ژله را داخل قالب بریزید و فریزر بگذارید که ببنده و خوب سفت بشه.بعد هر کدوم از ژله ها را جداگانه رنده کنید.یک ژله آلوئه ورای باقیمانده را هم در آب جوش حل کنید و بگذارید کمی خنک بشه.قالب گرد ژله را کمی چرب کنید.اگه سه تا کاتر گرد دارین داخل قالب بگذارید تا مرز سه رنگ ژله سفید و قرمز و سبز جدا بشه.اگه ندارید با دست خیلی منظم یک لایه ژله های رنده شده بریزید..کمی فشرده شون کنید و چند قاشق ژله آلوورا بریزید روش. در حد ۸ ثانیه بزاریدش فریزر... بعد مجدد چند قاشق و همینجوری ادامه بدین تا پایان که آلوورا تون تموم بشه.وقتی ژله رنده هندوانه ای بست و در ظرف سرو برگردونید و با شکلات چیپسی به شکل تخمه های هندوانه تزیین کنید.
شام ویژه شب یلدا | کوفته انار و پسته | طرز تهیه کوفته
مواد لازم:پیاز (رنده و آب گرفته شده) ١ عدد۱ لیوان پسته آسیاب شدهسبزیجات معطر (پاک و خرد شده) : جعفری (۵۰ گرم)، ترخون و گشنیز (جمعاً ۲۵۰ گرم)نمک و فلفل به مقدار لازمزیره ۱ قاشق چایخوریزعفران اب شده ١/٢ قاشق چایخوریدارچین ١/۴ قاشق چایخوریگوشت چرخ کرده مرغ. یا بوقلمون ۵۰۰ گرمتخم مرغ ۱عددروغن مایع به مقدار لازمکره ۱۵۰ گرمرب انار (رقیق شده) ۶۰ گرمعسل ۴۰ گرمدانه های انار و خلال پسته مقداری برای تزیینطرز تهیهابتدا پیاز، پسته، ، سبزیجات معطر، زیره، نمک و فلفل سیاه را، در غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.سپس مخلوط را در ظرفی گود بریزید. گوشت چرخ کرده مرغ و تخم مرغ را به آن افزوده و با دست ورز دهید، تا حالت چسبندگی پیدا کنند.سپس روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه، در یخچال استراحت دهید. البته بهتره ٢۴ ساعت بماند.سپس دستمان را چرب می کنیم ، از مواد برداشته و کوفته ها را طرح می دهیم. در مخلوط کره و روغن در تابه سرخ میکنیم.بعد سس کوفته انار و پسته را حاضر می کنیم.سس شامل رب انار، عسل ، مقداری زعفران و نمک و فلفل است.مواد سس را در قابلمه ای ریخته روی حرارت گذاشته زمانی که جوش آمد، کوفته ها را داخل سس میگذاریم.دایم کوفته ها را زیر و رو می کنیم که همه جای کوفته ها را در بربگیرد.
سلام دوستان و عزیزان همیشه همراه.💕💕با یک سالاد پاییزی خوشمزه اومدم خدمتتون، سالاد انار از اون سالادهاییه که تو خونه ما خیلی طرفدار داره. بعضی ها با کلم بنفش درستش میکنن ولی من کلم سفید رو ترجیح میدم.سالاد انارمواد لازم :کلم برگ سفید نصف یک عدد.انار ملس دو عدد.سینه ی مرغ نصف یک عدد.مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه.سس مایونز 2 قاشق غذاخوری.ماست 1 قاشق غذاخوری.آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم.طرز تهیه :ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفتد و آماده ی میل کردن شود.به همین راحتی به همین خوشمزه گی
سالاد الویه هندوانه ای | سالاد الویه | تزیین سالاد الویه اینم یه ایده یلدایی به درخواست شما رفقای عزیزم😍😍دوستان جان طرز تهیه سالاد الویه رو که فکرکنم همه شماعزیزان بلد باشین پست پایین تر هم رسپی گذاشتم ولی بازم همینجا میذارم من برای سالاد الویه ترکیبی از سیب زمینی پخته و رنده شده و سینه مرغ پخته و ریش ریش شده و تخم مرغ آب پز رنده شده و خیارشور خردشده ونخودفرنگی و کمی هویج رنده شده و جعفری خرد شده وسس مایونز استفاده میکنمنسبت هارو خودتون بنا به ذائقه تون کم و زیاد کنیدو اما برای تزیین این الویه که مناسب دیدم برای مهمونی شب یلدا🍉🍉سالاد الویه رو بعداز آماده شدن در ظرف موردنظر به کمک دست و قاشق و کارد به شکل قاچ هندونه درآوردم و جعفری خرد شده رو برای پوست هندونه بکار بردم و برای قسمت سفید از سس مایونز استفاده کردم وگوجه فرنگی رو برای قرمزی داخل هندونه بکار بردم واسه تخم هندونه هم از پوست بادمجون که با کارد به شکل تخم درآوردم استفاده کردم
دسر ویژه شب یلدا
طرز تهیه موس شکلاتی گلدانیمواد لازم:برای موس:300 گرم شکلات تلخ خرد شده50 گرم کره3 تخم مرغ55 گرم شکر300 میلی لیتر خامه پرچرببرای روی موس:125 گرم شکر125 گرم پودر بادام(عکس پودر بادام در کانالم)75 گرم آرد50 گرم پودر کاکائو60 گرم کرهطرز تهیهشکلات و کره رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت کم مخلوط کنین و بپزین تا مخلوط شن، از روی حرارت بردارید و یکی یکی زرده هارو اضافه کنین و بزنین، بعد این مخلوط رو داخل یک کاسه بزرگ بریزین و در طرف دیگه، خامه رو اونقدر بزنین تا فرم بگیره بعد سفیده هارو اونقدر بزنین تا سفید شه ولی خیلی سفت نشه، شکر رو به سفیده ها اضافه کنین و بزنین تا حل شه، بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط شکلاتی اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد مخلوط سفیده رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و بین 8 ظرف کوچک تقسیم کنین و با سلفون بپوشونین و 2 ساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره.برای روی موس، فر رو در دمای 150 درجه بزارین، کره رو آب کنین، داخل سینی فر، کاغذ روغنی بزارین، همه مواد رو باهم مخلوط کنین و کره آب شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا مثل خاک شه.بعد بمدت 10-15 دقیقه بپزین در فر.بعد ازینکه سرد شد، روی موسها بریزین و با گلهای طبیعی تزیین کنین
سلام صبح بخیر مژگان خانم عزیز
مثل همیشه یه اموزش بی نقص وعالی
کیف میکنم اموزشها ودیزاین کارهاتون رو میبینم به خدا راست میگم چون خیلی زیبا هستند امیدوارم همیشه سالم باشی واین کار های قشنگت رو ببینم
به امید دیدار دوباره........
benyamin3199 : سلام صبح بخیر مژگان خانم عزیز مثل همیشه یه اموزش بی نقص وعالی کیف میکنم اموزشها ودیزاین کارهاتون رو میبینم به خدا راست میگم چون خیلی زیبا هستند امیدوارم همیشه سالم باشی واین کار های قشنگت رو ببینم به امید دیدار دوباره........
سلام بر شما دوست عزیز
شاد و پیروز باشید
کیک هندوانه ای | هند.انه شب یلدا | طرز برش هندوانه
شیرینی خونگی شب یلدا | شکلات خونگی شب یلدا | شیرینی ارزان شب یلدا برای دور همی ها و مهمونی هاتون میتونید میوه هایی مثل موز ، پرتقال ، نارنگی ، سیب ، توت فرنگی و کیوی رو در کاکائو اب شده قرار بدید و ازش لذت ببرید .