خانه
261K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۲۳:۱۰   ۱۳۹۳/۹/۲۴
    avatar
    مامی سامیار
    کاربر فعال|1193 |610 پست
    کارت بیسته بیسته نازنییییییییین جووووووون

  • ۱۵:۴۷   ۱۳۹۳/۹/۲۹
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    http://avazak.ir/theme/style/image/419-2.jpg'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://avazak.ir/Theme/style/image/419-2.jpg") no-repeat scroll 100% 0% #6f6970'>ایده تهیه خشکبار با رب انار




     صرفا جهت تحریک غدد چشایینیشخندخوشمزهخوشمزهخوشمزه



    لواشک با رب انار




    ادامه مطلب :

     مواد لازم:



    از هر کدوم از این خشکبارهای پایینی هرچقدر خودتون خواستیدنیشخند



    یکیشونم باشه هم خوبه ولی همش یه چیز دیگسچشمکخوشمزه



    لواشک با رب انار



     خشکبارهایی رو که باید بخیسونیم مثل آلو خشک یا اگر پر زردآلو خشک استفاده میکنید رو چند دقیقه بخیسونید و همه مواد رو با هم قاطی کنید



     



    سپس رب انار تا حدی که مواد بتونه توش خیس بخوره روش بریزید



    میتونید اگر ربتون غلیظ بود نصف استکان آب جوشیده و کمی نمک(بنا به ذائقتون)روی مواد بریزید



    لواشک با رب انار



     خوب همه رو مخلوط کنید و بذارید توی یه ظرف تمیز در بسته بیرون یخچال ولی جای خنک دو روزی بمونه.بعد میتونید توی یخچال نگه داری کنید



    لواشک با رب انار



     شبهای پاییزی که دیگه هوا داره سرد میشه و باید توی خونه روبروی تلویزیون نشست ، آییییییییی میچسبه از اینا بخورید



    آییییییییییییی مزه میدهخوشمزهخوشمزهخوشمزه



    لواشک با رب انار



     اینم واسه مهمونامقلب

    لواشک با رب انار

    زیباکدهواااااااااایییی ضعف کردممممم
  • ۱۶:۳۰   ۱۳۹۳/۹/۲۹
    avatar
    شقایق ف
    یک ستاره ⋆|1005 |1130 پست
    با این عکس آخریه داغون شدم
  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۳/۹/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
  • ۲۳:۱۴   ۱۳۹۴/۹/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کاناپه لبو برای شب یلدا

    🍡مواد لازم:

    لبو                        2عدد

    کره                        2قاشق غذاخوری

    پودر زیره سبز           1چهارم قاشق چایخوری

    پنیر خامه ای            نصف پیمانه

    لیموترش                  نیم عدد

    نمک و فلفل              به میزان لازم

    زعفران                    1قاشق غذاخوری آبکرده

    ♨️روش تهیه:

    🔅ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود.لبو پخته شده را به همراه همه مواد بالا داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود. پوره را روی نان باگت یا بیسکوییت ریخته و برای سرو آماده کنید.

    ❗️در صورت تمایل از میزان بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید. میتوانید لبو را با مقداری شکر بپزید. در صورت تمایل مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • leftPublish
  • ۲۳:۲۶   ۱۳۹۴/۹/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شب یلدا و کیک هندوانه 

    مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه

    ژله هندوانه: 1بسته

    شکر: 3 پیمانه

    آرد: 5 پیمانه

    بیکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری

    نمک: 1 قاشق چایخوری

    کره: 2 پیمانه

    تخم مرغ: 8 عدد

    شیر: 2 پیمانه

    وانیل: 2 قاشق چایخوری

    روش تهیه کیک هندوانه:

    ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 2بار به خوبی الک کنید و به همراه پودر ژله،شکر و نمک به خوبی مخلوط کنید.کره را در دمای اتاق نرم کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید.تخم مرغ،شیر و پوره هندوانه را جداگانه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آنها را به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید.  مواد را داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار داده و 45دقیقه بپزید.

     

    نکات : برای تهیه پوره هندوانه هسته های هندوانه را جدا کرده و آن را داخل مخلوط کن به خوبی بزنید. در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز ه خوراکی به کی اضافه کنید تا خوشمزه تر میشه

  • ۲۳:۳۴   ۱۳۹۴/۹/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شب یلدا و موس لبو 

    مواد لازم :

    شکر 75 گرم

    زرده تخم‌مرغ چهار عدد

    شیر یک پیمانه

    پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری

    لبو رنده شده 300 گرم

    آب‌ لبو و آب از هر کدام دو قاشق سوپخوری

    سفیده تخم‌مرغ سه عدد

    خامه 250 گرم

    طرز تهیه :

    شیر را بجوشانید، لبو را در آن بریزید و همان‌گونه نگه دارید. زرده تخم‌مرغ و شکر را بزنید تا سفید شود. شیر داغ را روی زرده تخم‌مرغ بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم به جوش آورید. پودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی حرارت کتری قرار دهید. وقتی کمی خنک شد در شیر و زرده تخم‌مرغ خنک شده بریزید. سفیده تخم‌مرغ را بزنید تا پف کند. بعد آب لبو و شکر را به تدریج به آن بیفزایید و با همزن خوب بزنید سپس با قاشق به مایه شیر اضافه کنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس با قاشق خامه را به آرامی با مایه بالا مخلوط کرده، در قالب بریزید و دو ساعت در یخچال نگه دارید. بعد روی آن را تزئین کنید.

  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۴/۹/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    عاليه نازي جان
    ممنون
  • ۰۸:۳۵   ۱۳۹۴/۹/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر هندوانه مخصوص شب یلدا

    مواد لازم :

    شیرینی یا بیسکویت خرد شده = 1 و نیم فنجان

    کره ی ذوب شده = 5 قاشق غذاخوری

    آب جوش = یک فنجان

    آب انگور سفید = یک یا یک دوم فنجان

    پنیر خامه ای = یک بسته

    ورقه های ژلاتین بدون طعم =  یک یا یک دوم فنجان

    طعم دهنده مانند چند عدد زردآلو یا طالبی

    هندوانه ی خرد شده به شکل توپی = یک دوم پیاله

    چند قاچ کوچک از هندوانه با پوست

    طالبی خرد شده به شکل توپ توپ ( اختیاری ) = یک دوم پیاله

    طرز تهیه :                

    1 – در یک کاسه کره ذوب شده را همراه با خرده های زیادی از بیسکوییت مخلوط کرده و ته ماهی تابه یا هر ظرفی که می خواهیم دسر را در آن بریزیم فویل کشیده و روی آن این مخلوط را ریخته طوری که همه جای آن کاملا از کره ی ذوب شده مالیده شود و لایه ای از بیسکوییت ته ظرف را فراگیرد.

    2 – آب جوش را در یک کاسه بزرگ ریخته  طعم دهنده و ورقه های ژلاتین را داخل آن ریخته تا ژلاتین کاملا در آن حل شود و آب انگور راهم به آن اضافه کرده و آنها راخوب به هم میزنیم . در کاسه بزرگ دیگری پنیر خامه ای را با همزن برقی با سرعت متوسط هم می زنیم تا  کاملا صاف شود و آن را به مواد اضافه کرده و آنها را کاملا به هم می زنیم تا موادی کاملا نرم و یک دست حاصل شود. آن را در ظرف فویل دار که قبلا آماده کرده بودیم ریخته و در یخچال می گذاریم تا قوام بگیرد.

    3 – بعد از بیشتر از 8 ساعت که در یخچال ماند تا کاملا شکل بگیرد آن را بیرون آورده و از زیر فویل بیرون می کشیم و آنها را با چاقو به شکل مربع مربع برش می دهیم.

    4 – آنها را در ظرف زیبایی گذاشته و روی آن را با برش های هندوانه و… تزئین می کنیم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۹:۳۳   ۱۳۹۴/۹/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شب یلدا و کیک پنبه ای مدل هندوانه

    تخم مرغ  ۱ 

    شکر یک پیمانه 

    ماست یک پیمانه

    ارد  دو پیمانه 

    جوش  شیرین یک  ق م خ

    بیکینگ پودر  یک ق م خ

    وانیل یک ق چ خ

    روغن  یک دوم پیمانه

    تخم مرغ و شکرو وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن وماست یک یکی اضافه کنید وارد وجوش وبیکینگ پودرو باهم مخلوط کرده والک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید داخل فر با دمای ۱۸۰درجه ۴۵ دقیقه بمونه فر را از قبل گرم کنید در ضمن نیاز به همزن نداره در حد مخلوط شدن کافیه  نوش جون

    فقط با رنگهای مجاز رنگ کردم و مثل کیک زبرا از مرکز قالب ریختم و در قسمت قرمز از شکلات های چیپسی برا دانه هاش استفاده کردم

    نکته:کیک زبرا یا هر نوع کیکی میشه به این مدل درست کرد

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • leftPublish
  • ۱۹:۳۷   ۱۳۹۴/۹/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ژله_هندوانه شب یلدا

    ایده ای زیبا برای دسر شب یلدا.

    مواد لازم :

    ژله قرمز ترجیحا ژله هندوانه

    ژله سبز

    ژله آلوورا

    شکلات چیپسی برای تخم هندونه

    طرز تهیه:

    خب چون ژله ما سه لایه و سه رنگ میشه در نهایت. پس 3 تا کاسه در 3 سایز مختلف نیاز داریم که هر چی سایز کاسه ها به هم نزدیک باشه لایه ها ظریف تراز کار در میان و ژله مون قشنگ تر میشه. هر رنگی رو که درست کردید بهش یه مقدار شیر یا بستنی وانیلی اضافه کنید تا رنگ ژله مات بشه.

    حالا تقریبا یک سانت از کف ظرف بزرگ رو با ژله سبز میپوشانیم میذاریم نیم بند بشه بعد کاسه سایز وسط رو که از یخ  پر کردیم، توش میذاریم و باز ژله سبز میریزیم تا جاییکه تا نزدیک لبه کاسه وسط بالا بیاد (برای راحتی کار با قیف کوچیک ژله رو ما بین دو تا کاسه خالی کنید).

    میذاریم توی یخچال ببنده بعد میاریم بیرون یخ داخل کاسه روخالی کرده کمی آب گرم میریزیم و کاسه رو میکشیم بیرون.حالا باز حدود یکسانت ژله سفید میریزیم و میزاریم ببنده. میاریم بیرون کاسه سایز کوچیک رو میذاریم و دورش رو با ژله سفید پر میکنیم. باز یخچال و بسته شدن ژله و میاریم بیرون از یخچال و به روشی که گفتم کاسه کوچیکه رو در میاریم.....

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۹:۵۰   ۱۳۹۴/۹/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیز_کیک_انار

    مواد لازم:

    کره نرم به دمای محیط رسیده 100 گرم

    شکر قهوه ای ½ پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد

    آرد 1 و ¼ پیمانه

    پنیر خامه ای 220 گرم

    پودر شکر 1 و ¼ پیمانه + 1/4 پیمانه

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    خامه 400 گرم

    رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری

    دانه انار 1 پیمانه

    آب انار 500 میلی لیتر

    طرز تهیه:

    فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را بزنید تا نرم و کرم رنگ شود. ¼ پیمانه از شکر قهوه ای را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود آرد را اضافه کنید و بزنید تا کاملا مخلوط شود خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده نیمی از آن را داخل پلاستیک داخل یخچال قراردهید. حلقه دور قالب کمربندی را بردارید و نیمه خارج از یخچال خمیر را کف آن پهن کرده در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. پس از اینکه کاملا سرد شد حلقه دور قالب کمربندی را روی قالب گذاشته بقیه خمیر را از یخچال خارج کنید و دور کمربند قالب پرس کنید. میتوانید به کمک یه قاشق آن را خوب پرس کنید. 

    در ظرفی پنیر خامه ای و پودر شکر را بزنید تا کاملا پوک و یک دست شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ مواد را در حد مخلوط شدن بزنید. وانیل را هم اضافه کنید. ½ پیمانه خامه پوست لیمو ترش و ¾ پیمانه دانه انار را اضافه کنید مواد را داخل قالب روی کراست بریزید و داخل فر از پیش گرم شده 170 درجه به مدت 1 ساعت بپزید .

    بقیه خامه را همراه بقیه شکر قهوه ای بزنید و روی چیز کیک ریخته دوباره به مدت 10 دقیقه بپزید سپس قالب را از فر خارج کرده پس از سرد شدن حلقه دور آن را جدا کنید و حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال قراردهید.

    برای سس آب انار را به مدت 10 دقیقه بجوشانید . ¼ پیمانه شکر قهوه ای را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده به آب انار اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بجوشانید . پس از سرد شدن روی سس را با پلاستیک بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید.موقع سرو نیمی از سس را روی چیز کیک ریخته دانه های انار را روی سس بریزید و بقیه سس را روی دانه های انار بریزید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۹:۵۴   ۱۳۹۴/۹/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شب یلدا.دسریاقوتی

    مواد لازم :  

    ژله آلوورا  ۱ بسته

    خامه صبحانه  ۱۰۰ گرم

    ژله انار  ۱ بسته

    انار دون شده ژله آلوورا  ۱ عدد

    طرز تهیه : 

    ۱- ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .

    ۲- دونه های انار رو در قالب مورد نظر  می ریزیم.

    ۳- نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم .  بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

    ۴- 50 گرمخامه رو با ویسک می زنیم .

    ۵- بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .

    ۶- بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

    ۷- بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش  مجددا هم می زنیم .

    ۸- همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .

    ۹- سپس روی لایه دوم می ریزیم .

    ۱۰- بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم 

    ۱۱- به اندازه های مورد نظر برش می دیم .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۲۰:۱۶   ۱۳۹۴/۹/۲۴
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
    هلاکمون کردی
  • ۲۰:۳۹   ۱۳۹۴/۹/۲۴
    avatar
    ارغوان
    کاربر جديد|20 |21 پست
    چه عالی
  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باسلوق به شکل هندوانه_برای شب یلدا

    روش تهیه ی باسلوق میوه ای:

    نصف لیوان نشاسته را با یک و نیم لیوان اب سرد حل میکنیم بعد یک لیوان شکر اضافه میکنیم به اضافه ی نصف لیوان گلاب و در اخر یک بسته پودر ژله اضافه کرده و روی حرارت مرتب هم میزنیم تا خودش را بگیرد

    روش تهیه ی باسلوق به شکل هندوانه با استفاده از دستور باسلوق میوه ای:

    طبق دستور بالا باسلوق میوه ای را با سه بسته ژله ی لیمویی,هندوانه,الوئورا جدا جدا آماده کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد تا کمی سفت تر شود ابتدا باسلوق لیمویی را مستطیلی پهن میکنیم بعد باسلوق الوئورا را روی آن پهن میکنیم باسلوق هندوانه ای را به صورت استوانه در آورده و روی مستطیل گذاشته و میپیچیم تا استوانه ای شود بعد داخل پلاستیک میپیچیم و در یخچال به مدت سه ساعت قرار میدهیم تا خودش را خوب بگیرد بعد برش میزنیم و از چیپس شکلات به جای تخمک های هندوانه استفاده میکنیم باسلوق به شکل هندوانه آماده است

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مسقطی_انار

    مواد لازم :

    نشاسته 8ق غ

    شکر 2 لیوان

    گلاب 1/2 لیوان

    کره 50 گرم

    آب انار 4 لیوان

    طرز تهیه :

    نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. 

    مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس شکر را اضافه کنید ، هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود ، در این مرحله گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، پس از اینکه مایه مسقطی شفاف شد کره را اضافه کنید. 

    پس از اینکه کره ذوب شد مسقطی را داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید. 

    نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر کیوی

    کیوی پخته شده  با شکر میکس شده 2 لیوان

    شکر 3 ق غ

    شیر دولیوان

    ژلاتین 3ق غ

    خامه صبحانه نصف بسته

    پنیر خامه ای 1بسته کوچک100گرم

    شیر رو دوی گاز باشکر میگذاریم تا گرم بشه وشکر آب بشه

    پنیر خامه ای وخامه رو با همزن دستی هم میزنیم تا یدست بشه حالا شیر رو که از گرما افتاده وبهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردیم به پنیر وخامه اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم حالا کیوی پوره شده رو بهش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا یکدسست بشه وداخل قالب میریزیم میزاریم یخچال تا ببنده

    نکته:حتما باید کیوی رو با شکر مثل مربا بپزیم در غیر اینصورت ژله نمیبنده

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تزئین هندوانه به شکل پنگوئن

    مواد اولیه :

    ژله (آبی، برای شکل آب) به مقدار لازم

    هندوانه 1 عدد

    بلوبری 2 عدد

    1. هندوانه را زیر آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید. 

    2. هندوانه را از پهلو روی یک تخته قرار دهید و انتهای آن را به اندازه ی 1 سانتی متر برش دهید. به این شکل هندوانه صاف می ایستد. 

    3. هنداونه را روی پایه ای که درست کردید صاف نگه دارید. با یک ماژیک یک طرح ساده ی بدن پنگوئن و سر و بال های آن را بکشید. 

    4. به فاصله ی 3/1 طول هنداونه را از پایین اندازه بگیرید. یک خط دور قسمت پشتی بکشید. مواظب باشید وارد شکل پنگوئن نشوید. این قسمت کاسه ی میوه ی شما خواهد بود. 

    5. با چاقوی مورد نظر خودتان با دقت دور خطوطی را که کشیده اید برش دهید به صورتی که فقط پنگوئن و کاسه به هنداونه متصل بمانند. 

    6. هندوانه را با اسکوپ یا قاشق گرد کنید و خالی کنید. آن را کنار بگذارید تا بعداً کاسه را با آن پر کنید. 

    7. با یک پوست کن سبزیجات پوست سبز هندوانه را در قسمت های مورد نظر بتراشید تا قسمت سفید بیرون بیفتد و بتوانید به صورت و شکم و گونه ها جزئیات بیشتری اضافه کنید. 

    8. با تکه های هندوانه پاپیون، منقار و پا درست کنید. منقار و پاپیون و 2 بلوبری را به شکل چشم با خلال دندان یا سوزن ته گرد کار بگذارید. 

    9. کاسه را با هنداونه ی برش داده شده پر کنید. روی یک دیس قرار دهید و زیر هندوانه ژله ی آبی رنگ بریزید. پاها را هم با خلال دندان بچسبانید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان