یلدا - کاپ کیک هندوانه
آرد: 300 گرم (2 پیمانه
شکر: 150 گرم (دو سوم پیمانه
تخم مرغ: 4 تا
روغن مایع: 1 پیمانه (250 میلی لیتر
بیکینگ پودر: 2 ق چایخوری
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
نمک: یک هشتم ق چایخوری
پودر ژله: 1 بسته 100 گرمی
رنگ خوراکی: درصورت لزوم و نیاز
آب میوه: 160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه
* متناسب با هر پودر ژله ای که استفاده میشه، آب همون میوه یا اگه نداشتین از شیر استفاده کنین
فر را روی 180 درجه روشن کنید. در قالب های کاپ کیک کاغذ مخصوص بگزارید.
آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله رو با هم توی ظرفی مخلوط کردم...
شکر و تخم مرغها رو با وانیل توی ظرف دیگه ای خوب با همزن زدم (حدود 5 دقیقه
روغن مایع رو کم کم به تخم مرغها اضافه کردم...آب میوه که اینجا من باید آب هندوانه می ریختم رو اضافه می کنیم...هندونه نداشتم..واسه همینم شیر ریختم
حالا مخلوط آرد رو کم کم به مایه اضافه کردم و در حد مخلوط شدن، خیلی کوتاه با همزن (دور کند) مخلوط کردم....اگه از شکر دستور کم کنیم و یه بسته دیگه پودر ژله استفاده کنیم رنگ و عطر غالب تری داره..
ولی من چون یه بسته استفاده کرده بودم..تو این مرحله خیلی خیلی کم رنگ ویلتون هم به موادم اضافه کردم..در نهایت شکلات چیپسی هم توی مواد ریختم...زیاد نریزین که طبیعی باشه
مایه کیک رو توی قالب می ریزیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که بپزه توی فر میزاریم. پس از سرد شدن با خامه سبز و ماسوره برگ دور کاپ کیک ها رو به صورت چین چین کشیدم و با خامه صورتی و ماسوره شکوفه هم روش..یکم هم شکلات چیپسی روش بپاشین.