با اجازتون 10 تا 12 آلو زرد بیکار تو یخچال کشف کردم و باهاشون خورشت درستیدم که حوصلشون سر نره یه وقت!!
روش پخت:
یه پیاز متوسط رو نگینی خرد کردم و سرخ کردم، من معمولاً پیازها که تقزیباً طلایی میشه رو با یه کم زردچوبه تفت میدم ، هم خوشرنگ و خوشبو میشه و هم زردچوبه تفت داده شده خواص زیادی داره....
بعد تکه های مرغ رو به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دادم ، ادویه زدم(ادویه کاری+ادویه خورشتی+پودر لیمو عمونی)
باز تفت دادم و تو قایلمه آب ریختم و گذاشتم بپزه
حدوداً نیم ساعت آخر پخت آلو زردها رو اضافه کردم و گذاشتم تا جوش بخوره، راستی قبلش هم 1 قاشق غذاخوری رب گوجه تو یه کم آب حل کردم و به قابلمه اضافه کردم
و چند تا جوش که خورد، 2 قاشق غذاخوری شکر+یه کم نمک+ سه قاشق غذاخوری آبلیمو تویه طرف جدا حل کردم و به قابلمه اضافه کردم
(نمک رو مرحله اول پخت غذا اضافه نمیکنم! هیچوقت!
)
اینکه آلو زردها تو خورشت مشخص باشه یا نه سلیقه ای هست... من چون دوست داشتم آب آلو زردها کاملاً با آب مرغ مخلوط بشه در نتیجه بیشتر گذاشتم بجوشه، میشه کمتر هم گذاشت چون آلو زرد نیازی به پخت چندانی نداره
با پلو سرو کردم ، در کنار سالاد
نوش جان