۰۱:۳۸ ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
مامی سامیار جون من گوشت مرغ و گوسفند رو چرخ کردم ولی در اصل باید ریز ریز خورد بشه و بعد کباب بشه بعد از کباب هم یه تفت داده بشه. منم به این دلیل میگم ب سبک خودم که چرخ کردم و اول کبابش نکردم .
چرخکرده هارو سرخ کردم با پیاز . بعد فلفل دلمه ای نگینی ریختم سرخ کردم و بعد قارچ . نمک و یکم فلفل سیاه و یخورده زردچوبه زدم. اخرسرم اگه دوست داشته باشی پنیر پیتزا بهش اضافه میکنی اگه دوست نداشتی هم نه همین.
من خودم طعمشو خیلی دوست دارم .
ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۱۸/۱۰/۱۳۹۳ ۰۱:۳۹