مواد لازم :
سینه مرغ
|
2 عدد
|
تخم مرغ
|
یک عدد
|
کره
|
80 گرم
|
پنیر چدار
|
200 گرم
|
هویج
|
متوسط 4 عدد
|
آرد سفید
|
یک لیوان
|
روغن، نمک و فلفل
|
به میزان لازم |
: طرز تهیه
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک
کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشتها پهن و نازک شود، اما به اندازهای که گوشت
پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.
روی تکههای مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابهلای سینه مرغ که پهن شده است،
بگذارید و روی آن را پنیر رنده شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم مرغ زده شده و پنیر بغلتانید
و در نهایت دلمههای آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، دلمهها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن
را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.