خانه
124K

دورچین های غذا

  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۶
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    دوستان من یه جور دیگه ای ترشی کلم رو اماده میکنم
    من اول خرد میکنمش!!یانواری خرد میکنم یا معمولی ریز خردش میکنم
    بعد روپارچه میریزم چندساعتی باشه تاخوب ابش بره!!
    بعدش میریزم توشیشه وروش سرکه سفید میریزم+نمک+خیلی کم فلفل قرمز!!
    یه هفته بعدش اماده ست!!
    فکر کنم این روشی رو که الهه جون گفت برا زود اماده شدنش باشه ونرم تر بودنش
    حالا این دفعه منم این مدلی درست میکنم
    من دستم به ترشی خوووب میاد کجابیام عکساشو بذارم الهه جون؟؟
    اخه ترشیای من ابتکاریه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان