۰۷:۴۶ ۱۳۹۳/۵/۷
اون روشی که شما میگین رو هم من درست کردم ..اما این فوری و فوتی هست ....
یه مدل دیگه هم میشه درست کرد ترشی کلم قرمز رو
کلم رو خلالی خورد می کنیم و ری یه سینی میریزیم و روش رو نمک میپاشیم ... میذاریم یه ساعتی بمونه ...تو نمک هم دست و دلباز باید عمل کرد ... بعد میشوریمش و میذاریم آبش بره و تو شیشه میریزیم و سرکه میزنیم بهش ... نمک این مدل برای اینه که ترد بشه ..اما وقتی بپزیش نرمه و به نظرم با بقیه اجزاء سالاد همخونی داره
در مورد روشی که مامانم گفت باید کم کم درست کرد تا کیفیتش رو از دست نده
از همه مهمتر باید کلم رو خیلی تنگ آب پخت چون اگه شلنگ آب رو باز کنین کلم بعد از سرکه ریختن بد رنگ و کم رنگ میشه