خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 3
124K
دورچین های غذا
۰۹:۳۰ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
بیاین هر چیزی که برای دورچین غذا استفاده میکنیم و خوشگل میشه رو به بقیه هم یاد بدیم ..
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۳۲ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
کاسه سیب زمینی:
تصویر خودش گویاست ...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۳۴ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
ماکارانی سوخاری :
ماکارانی پروانه ای رو میپزیم و بعد از آبکش کردن میذارم کاملا آبش بره ..بعد اونو در آرد سوخاری و کمی نمک و فلفل میکزنیم ( البته به شرطی که آردمون شور و تند نباشه ) و سرخش میکنیم
برا دورچین عذاهایی که ابدار نیستن خوشگله ....
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۳۶ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
پیازها را برش میزنیم و در محلول آب سرد و رنگ خوراکی دلخواه قرار میدهیم ... از این پیاز برای تزیین غذاهای گوشتی میشه استفاده کرد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۳۹ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
زیتون سوخاری
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۴۵ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
9 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۵۰ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اینم یه پیاز بزگ بوده که فقط در آب سرد قرار گرفته و شکفته شده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۵۶ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
این مدل سیب زمینی دورچین همیشه گی جوجه کباب منه و هر کی هم خورده دوستش داشته ...
سیب زمینی رو ورقه ورقه میکنم و بعد با قالب های شیرینی کوچیک قالب مینم ..سیب زمینی های قالب زده رو در آب و نمک و زعفرون آب پز میکنم ..فقط آبش رو خیلی زیاد نمیریزم .. بعضی وقتها هم اول سیب زمینی ها رو یه تفتی میدم بعد آبپزش میکنم ..
وقتی پختش آبش رو خای میکنم
بعضی وقتها هم بهش روغ زیتون و کمی جعفری خورد شده میزنم و با تکان دادن ظرفم روغن و سبزی رو به همه جای سیب زمینی میرسونم.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۰۰ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
فلفل دلمه ای
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۰۲ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
فلفل دلمه ای
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۰۹ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اول عکس ............بعد توضیح
لینک مستقیم
گزارش تخلف
7 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۱۱ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه دورچین شیک و بسیار خوشمزه!
مواد لازم:
سیب زمینی
سیر
آویشن
رزماری
نمک
فلفل سیاه
کره یا روغن زیتون
سیب زمینی برای این مدل باید درشت و یکدست باشه و تقریبا بیضی باشه! از وسط نصفش میکنیم! دو طرفش سیخ چوبی میذاریم. میشه پوستش رو نگرفت اما من میگیرم چون اورگانیک نیست و خطری!
با چاقو خیلی نازک برش میدیم، سیخ های چوبی نمیذارن تا انتها کات بشه! در نتیجه بهم وصل میمونن!
خیلی آروم لاشون رو باز میکنیم، اگه سیر دوست دارین لا به لاش سیر بذارین هر تعداد که دوست دارین، نمک و فلفل سیاه بپاشین! رزماری و آویشن رو هم اضاف کنین!
حالا روغن زیتون یا کره رو روش بدین با قاشق نازک بریزین تا توی همه ی قاچا بره! و بعدا تردتر بشه!
میذاریم توی فر از قبل با دمای 180 درجه گرم شده تا 1 ساعت بپزه! البته به درشتی و جنس سیب زمینی بستگی داره!
با نوک چاقو ته سیب زمینی رو امتحان میکنیم اگه نرم بود و پخته بود میاریم بیرون!
در کنار غذای گوشتی اصلی سرو میکنیم، یا با سس کچاپ برای یه شام خوشمزه!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۲۴ ۱۳۹۲/۴/۱۵
shimajoon
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
2574
|
2957 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۳۰ ۱۳۹۲/۴/۱۵
بهزاد لابی
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
26987
|
15940 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۰:۳۹ ۱۳۹۲/۴/۱۵
ریتا ا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
5673
|
5315 پست
این سیب زمینی آکاردئونی و من تست کردم واقعاااااااا مزه میده ....
ممنون
راستی توی اون فلفل دلمه های برش خورده و رو میشه خالی کردد و یه شمع قرار داد خیلی خوشگل میشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۱۷ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اینم از سیب زمینی آکاردئونی من ...خیلی باحال بود ...من یکی از اینا رو با سیر و یکی رو بدون سیر درست کردم ..البته خیلی هم زیاد سیر نزدم ولی سیر دارش خوشمزه تر بود
لینک مستقیم
گزارش تخلف
7 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۳۳ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۳۵ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اسم این سیب زمینی ها Tornado potato هست .....
برای برش دادن سیب زمینی به این شکل دستگا ه های مخصوصی وجود داره البته بدون دستگاه هم می تونید این کار رو انجام بدید
برای تهیه این فرچیپس ها در منزل
سیب زمینی های یک دست و یک اندازه رو انتخاب کنید و بعد مانند تصاویر زیر سیخ کباب چوبی رو از وسط اون ها رد کنید و با یک چاقوی تیز از بالا به پایین به صورت اسپیرال برش بزنید و بعد در سرخ کن یا روغن شناور سرخ کرده و با چاشنی های مختلف سرو کنید.
برش ها باید به صورت منظم و بسیار نازک زده بشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۳۶ ۱۳۹۲/۴/۱۸
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
بهزاد کف انتظاراتت در چه حاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۳۷ ۱۳۹۲/۴/۱۸
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
اله من همیشه تاپیک های تو رو دنبال می کنم
ممنون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
1 از 3
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات