خانه
94K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۰۹:۲۶   ۱۳۹۳/۴/۷
    avatar
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    منم شكم پر درست ميكن اما بجاي رب انار آلو قرمز كه از تابستون تو فريزر ميذارم استفاده ميكنم. سبزي هم همون سبزي آش كه دارم ميزنم بعلاوه مغز كردو و پياز و ادويه كه همه رو تفت ميدم. خيلي خوشمزه ميشه.
    براي گرفتن بوي ماهي از شب قبل ماهي رو از فريزر ميذارم تو يخچال و روش پياز خرد شده و ادويه مخلوط ماهي و عرق نعنا ميريزم. عرق نعنا خيلي عاليه. (آقاي طاهري تو به خانه برميگرديم گفت) چندتا عرق ديگه هم گفت ولي يادم نيست. شايد بيدمشك بود!!
    براي تيلاپيا هم همينجوري بو زدايي نموده و در پودرسوخاري و نمك و فلفل سياه غلتانده و ميسرخم. خيييلي خوب ميشه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان