خانه
94K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۲/۴/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     ماهی با سس آبلیمو و عسل :


    این روش طبخ قزل آلا رو پارسال آقای طاهری تو به خانه بر میگردیم یاد داد ...

    خود آقای طاهری قزل آلای مزه دار شده با نمک و فلفل و کمی گلپر و روغن زیتون و آبلیمو رو در سرخ کن انداخت و سرخ کرد

    اما من ماهی رو سرخ نمیکنم
    ماهی رو با ادویه های بالا (بعضی اوقات به جای گلپر پودر هل میزنم ) مزه دار میکنم و بعد از یک ربع نیم ساعت که خوب مزه دار شد  توی فر میپزم ..چون ظرفی که تو فر میذارم تفلون نبود مجبور شدم کف تابه فویل بذارم

    کمی عسل و آبلیمو رو توی یه کاسه کوچک مخلوط کردم و وقتی ماهی رو از فر در آوردم روی ماهی ریختم و گذاشتم پنج دقیقه ای ماهی با این سس موند ..بعد هم روش رو کنجد خام ریختم

    این ماهی مزه ملس و خوبی میده ..


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان