خانه
93.6K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۲/۶/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ماهی قزل آلای رژیمی

    منبع : وب سایت دکتر کرمانی


    مواد لازم
    ماهی قزل آلا 1عدد (به تعداد نفرات)
    گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد
    لیمو ترش تازه حلقه شده 1 عدد
    نمک به مقدار لازم
    پودر زنجبیل به مقدار لازم
    سیر و شوید تازه به مقدار لازم

    طرز تهیه
    بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند .
    بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
    روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .



    نکته قابل توجه :
    افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان