۱۰:۴۵ ۱۳۹۲/۶/۴
مروارید جون من چون عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاشق ماهی هستم خودم زیاد بهونه گیر نیستم البته من خیلی باید تلاش کنم ماهی ام بو نده چون همسری و دخملی یه نمه ادواری هستن
من برای مزه دار کردن ماهی از این روش ها استفاده میکنم :
کمی روغن زیتون ( در حد یکی دو قاشق غذا خوری ) رو با نمک و فلفل و گلپر یا پودر هل یا پودر جوز هندی و کمی زرچوبه (خیلی نه ) و یه کمی آبلیمو (در حد یه قاشق)مخلوط میکنم و این سس رو روی ماهی میریزم و بعد روش رو پیاز حلقه حلقه شده میذارم . وقتی بخام ماهی رو تو فر بذارم پیازها رو از روی ماهی جمع میکنم و دور میریزم و آخر طبخ قبل از روشن کردن گریل روی ماهی کمی زعفرون دم کرده میریزم و بعد هم گریل رو میزنم
گلپر و پودر هل آسیاب شده رو از آقای طاهری تو به خانه بر میگردیم یاد گرفتم و خوب هم جواب دادش