خانه
93.7K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مهتا یه بار خواستم خودم رو سورپریز کنم و بعد مدتها شنیسل درست کنم ... دقیقه نود دیدم ای دل غافل تخم مرغ ندارم ...
    منم به ارد سفید کمی ادویه زدم و ماهی های مزه دار شده رو فقط در این ارد زدم و سرخش کردم ..چون دور ماهی رو ارد گرفته بود مثل شنیسل وقتی سرخ شد حجمش کم نشد ...دقت کردی در حالت عادی ماهی کوچیک میشه وقتی سرخ میشه اما این کوچیک نشد و یه لایه طلایی دور ماهی بود ...مزه اش هم بد نبود ...

    اینم یه مدل شنیسل فقیرانه ...
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان