خانه
93.7K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ای مهتا گل گفتی...

    بچه ها بذارین یه سوتی ام رو براتون بگم ..من همیشه لوبیا قرمز رو زیاد خیس میکنم و خیس شده اش رو تو فریزر میذارم تا هر وقت هوس نمودم درجا درست کنم و لنگ رفع نفخ لوبیا نباشم ...

    یه روز به یوسف گفتم : حسرت رو دلم موند مثل بعضی از مردا بگی فلان چیز رو درست کن ..اون بیچاره هم فکری کرد و گفت هوس قورمه سبزی کردم ...

    منم با کلی عشوه و کرشمه رفتم خورش بپزم ...اتفاقا اون روز کلی کار هم داشتم . داشتم نقاشی یه گلدون رو تموم میکردم و دقیقه نود بود کارم چون جمعه اش مهمون داشتم و میخاستم این گلدونه تو دکوراسیونم باشه .....
    خلاصه یه پام دم گاز بود و یه پام پیش نقاشی ام

    هر چی نگاه میکردم میدیدم این خورشتم مثل بقیه روزا نشده ...هی ادویه زدم ..نمک و آبلیموش رو چشیدم ...آخرش گفتم ول کن بابا وسواسی هم شدم تو این همه کار

    غذا رو که آوردم دیدم یوسف یه نمه آویزون شدش ..گفت: الا خورش اسفناج درست کردی

    با لحن طلب کارانه ای گفتم : نه خیر مثل اینکه از خودت پرسیدم چی درست کنم ...قورمه سبزیه

    یه نگاه به خورش کرد یه نگاه به من گفت : پس لوبیاش کو؟؟؟؟

    وای تازه فهمیدم چه گندی زدم .....
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان