خانه
94K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ماهي شير سوخاري

    اول ماهي رو مزه دار كردم ، 
    مخلوطي از آب ليمو ترش ، روغن زيتون ، زعفران ، تخم گشنيز خرد شده ، فلفل ، مقدار كمي جوز هندي درست كردم و ماهي هارو به مدت ٢ ساعت با اين مخلوط مزه دار كردم ، من موقع مزه دار كردن گوشت ها از نمك استفاده نمي كنم چون مواد مغذي اونهارو خارج مي كنه ...وقتي ماهي هاي مزه دار شده از يخچال در آوردم بهشون نمك اضافه كردم ....بعد هم با آرد سفيد ، نشاسته ذرت ، پودر سوخاري ، پودر زنجبيل ، پودر سير ، زردچوبه ، فلفل ، مخلوطي درست كردم و ماهي هارو بهش آغشته و سپس سرخ كردم



    روش طبخ انواع ماهی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان