خانه
93.6K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۲/۴/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    همه ما ماهی های مختلف رو به روشهای مختلفی درست میکنیم ...
    بیاین تو این تاپیک ماهی خوشمزه ای که درست کرده ایم رو به بقیه هم یاد بدیم...

    خیر دنیا و آخرت داره ....

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    منم ماهی خیلی دوست دارم هر روز ماهی بخورم بازم دوست دارم برام تکراری نمی شه هوکی و قزل آلا رو خیل دوست دارم

    منم ماهی میزارم توی روغن داغ یزره تفت میدم البته روغن کم بعد خودم یه سس درست می کنم یه عالمه ادویه و آب و آبلیمو اولش درشو میبندم بعد که چند دقیقه درشو باز می کنم که له نشه و وا نره عاشقشم خیلی سریع و را حته
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    نظرت چه درباره این مدل درست کردن ماهی الهه جون
  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مهتا اینم فکر کنم خوب جواب بده ....
    من چون چربی خونم بالاست ....البته نه خیلی ولی باید مراعات کنم ..برا همین بیشتر تو فر درست میکنمو کمتر سرخ میکنم
  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مهتا یه بار خواستم خودم رو سورپریز کنم و بعد مدتها شنیسل درست کنم ... دقیقه نود دیدم ای دل غافل تخم مرغ ندارم ...
    منم به ارد سفید کمی ادویه زدم و ماهی های مزه دار شده رو فقط در این ارد زدم و سرخش کردم ..چون دور ماهی رو ارد گرفته بود مثل شنیسل وقتی سرخ شد حجمش کم نشد ...دقت کردی در حالت عادی ماهی کوچیک میشه وقتی سرخ میشه اما این کوچیک نشد و یه لایه طلایی دور ماهی بود ...مزه اش هم بد نبود ...

    اینم یه مدل شنیسل فقیرانه ...
  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    عاشق ایده هات هستم الهه جونم
    مهتا خیلی پیشنهاد خوبی دادی واقعاً / آفرین
  • leftPublish
  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ههههه بهارک وقتی یه سری گشنه دور برت باشن و حس بیرون هم نداشته باشن که برن تخم مرغ بخرن همین میشه دیگه

    فکر کنم ادیسون هم از همین جا ها شروع کرده ههههههههههههه
  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    وای مردم از خنده از دست تو الهه جونم
    آره واقعاً من با بودن باران خیلی از این ایده ها ب ذهنم میرسه که با نخوردن باران همه چی ختم به گریه ی من میشه
  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    گاهی اوقات آدم توی آشپزی یه کارایی میکنه غذاش خوشمزه میشه
    دفعه بعد یادش میره غذا بدمزه میشه

    ما خانما واقعاً خیلی باهوشیم
  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ای مهتا گل گفتی...

    بچه ها بذارین یه سوتی ام رو براتون بگم ..من همیشه لوبیا قرمز رو زیاد خیس میکنم و خیس شده اش رو تو فریزر میذارم تا هر وقت هوس نمودم درجا درست کنم و لنگ رفع نفخ لوبیا نباشم ...

    یه روز به یوسف گفتم : حسرت رو دلم موند مثل بعضی از مردا بگی فلان چیز رو درست کن ..اون بیچاره هم فکری کرد و گفت هوس قورمه سبزی کردم ...

    منم با کلی عشوه و کرشمه رفتم خورش بپزم ...اتفاقا اون روز کلی کار هم داشتم . داشتم نقاشی یه گلدون رو تموم میکردم و دقیقه نود بود کارم چون جمعه اش مهمون داشتم و میخاستم این گلدونه تو دکوراسیونم باشه .....
    خلاصه یه پام دم گاز بود و یه پام پیش نقاشی ام

    هر چی نگاه میکردم میدیدم این خورشتم مثل بقیه روزا نشده ...هی ادویه زدم ..نمک و آبلیموش رو چشیدم ...آخرش گفتم ول کن بابا وسواسی هم شدم تو این همه کار

    غذا رو که آوردم دیدم یوسف یه نمه آویزون شدش ..گفت: الا خورش اسفناج درست کردی

    با لحن طلب کارانه ای گفتم : نه خیر مثل اینکه از خودت پرسیدم چی درست کنم ...قورمه سبزیه

    یه نگاه به خورش کرد یه نگاه به من گفت : پس لوبیاش کو؟؟؟؟

    وای تازه فهمیدم چه گندی زدم .....
  • leftPublish
  • ۰۹:۴۹   ۱۳۹۲/۶/۵
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای وای بنده خدا فکر کرده خورش اسفناج درست کردی
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۲/۶/۵
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    وای اشکال نداره تو به فکر نفخ بودی عزیزم
  • ۲۳:۴۵   ۱۳۹۲/۱۰/۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینو از وب سایت شف طیبه بر داشتم

    ماهي سالمون با كراست پياز و جعفري و سالاد گوجه با سس بالساميك



    و اما يكي ديگه از غذاهاي سريع و ساده و كم كالري كارمندي اي كه من اغلب واسه خودم درست ميكنم اين كباب ماهيه كه سر تا پاش ده دقيقه هم وقت نميگيره
    يكي از مشخصه هاي اين مدل غذا كه با سالمون درست ميكنم اينه كه براي كراست ماهي از تركيب پياز و جعفري استفاده ميكنم كه طعم چيپس پياز و جعفري رو واسه آدم تداعي ميكنه. نه اينكه من اهل چيپس خوردن باشم... ولي حداقل يه بار خوردم كه بدونم چه مزه ايه!

    فيله ماهي سالمون 100 گرم
    ليمو 1 عدد
    آرد سوخاري 3 ق غ
    جعفري خورد شده 2 ق غ
    پودر پياز نصف ق چ
    پودر فلفل سفيد ربع ق چ
    روغن زيتون 2 ق غ
    گوجه فرنگي 2 عدد
    سركه بالساميك يك ليوان



    من اندازه ها رو واسه يه غذاي تك نفره دادم خودتون ميتونيد ضرب و تقسيمش رو انجام بديد
    فر رو روي درجه 230 سانتيگراد قرار ميديم

    فيله رو خشك ميكنيم
    كل سطحش رو به آب ليموي تازه آغشته ميكنيم



    جعفري ها رو ميشوريم و خشك ميكنيم و خيلي خيلي ريز خورد ميكنيم
    با آرد سوخاري و پودر پياز و پودر فلفل مخلوط ميكنيم

    باز بايد توضيح بدم كه من وقتي براي خودم آشپزي ميكنم از نمك استفاده نميكنم چون ماماني خانم فشار خونيه من از بچگي خودم رو عادت دادم كه نمك نخورم. شما به اندازه نياز اضافه كنيد. ولي خب شما هم نمك نخوريد بهتره. ميتونيد كنارش زيتون يا خيارشور بخوريد



    روغن زيتون خالص رو به مخلوط آرد و جعفري اضافه ميكنيم. كم روغن ميريزيم و مخلوطش ميكنيم تا حدي كه خميري شه. ميزان روغنش دست خودتونه.



    همينقدر كه يه كم خميري شه كافيه.



    حالا فيله رو تو دست ميگيريم و يك سوم مخلوط رو روي فيله پهن ميكنيم



    و وارونه روي سيني فر قرارش ميديم
    من طبق معمول سيني رو با فويل آلومينيوم پوشوندم كه بعدا شستنش واسه ام ساده تر باشه.
    (سمت براق فويل رو به پايينه)

    حالا بقيه مخلوط آرد و جعفري رو روي فيله پخش ميكنيم
    سيني رو توي فر قرار ميديم به مدت 5 دقيقه

    متاسفانه فيله هاي سالموني كه من ميخرم همه بسيار نازك برش خوردن اينه كه زمان پخت واسه من معمولا بين سه تا پنج دقيقه است منتها شما ببينيد اگر فيله قطورتري داريد ممكنه زمان تا 15 دقيقه هم افزايش پيدا كنه
    سالمون زماني پخته كه وقتي با چنگال تستش ميكنيم گوشتش لايه لايه شه منتها هنوز كاملا نرم و آبدار باشه. دقت كنيد اگر زياد بپزه خشك ميشه و خوردنش لذتي نداره. همينطور كه گفتم واسه من معمولا يه فيله 100 گرمي 3 تا 5 دقيقه اي آماده است


    تو اين ميون ميتونيم واسه سالادمون يه سس هم آماده كنيم.
    اين سس رو ياد بگيريد خيلي كاربرديه.
    سركه بالساميك رو توي يه ديگ يا تابه ميريزيم.


    روي حرارت قرار ميديم و اجازه ميديم بجوشه هر از گاهي ديگه رو يه تابيش هم ميديم كه ته نگيره.
    تو اين فرصتي كه ماهي توي فره اين سس هم آماده ميشه معمولا سه چهار دقيقه اي آماده است. حالا بسته به جنس ديگ ممكنه واسه شما بيشتر طول بكشه.



    ماهي رو از فر بيرون آورده و اگر دوست داشتيد يه اپسيلون جعفري ريز خورد شده روش بپاشيد صرفا محض زيبايي.
    گوجه فرنگي ها رو هم خورد كنيد.



    زماني سس آماده است كه غلظتش در حد كارامل بشه.
    يعني اين يك ليوان سركه بالساميك تبديل ميشه به يك قاشق سس بالساميك.


    تنظيم ميزان غلظتش دست خودتونه ولي من خودم معمولا اجازه ميدم اينقدر غليظ شه كه ديگه جاي غليظ شدن نداشته باشه. يعني وقتي از روي حرارت برش ميدارم كه لب مرز سوختن و نسوختنه!
    دقت كنيد نسوزونيدش چون تلخ ميشه.


    حالا يه كم از سس رو روي گوجه هاميريزيم.

    اين سس همينطور كه از باطنش پيداست يه طعم ترش و شيرين داره اگر اهل استفاده از بالساميك هستيد ميدونيد كه يه سركه ترش و شيرينه حالا همون طعم رو تصور كنيد كه هزاران بار تقويت شده باشه. يه حالت اسيديته خيلي قوي. هم ترش هم شيرين.


    اين سس رو ميتونيد توي انواع غذاها و سالادها دسرها ازش استفاده كنيد.
    حتي روي بستني بريزيد.
    يا روي ميوه هاي تازه . مثلا با توت فرنگي خيلي همخواني خوبي داره.
    ديگه خودتون بچشيدش متوجه ميشيد كه ميتونيد كجاها ازش استفاده كنيد.

    سسه يه رنگ مشكي شيكي داره كه وقتي تو نور ميگيري يه ته رنگ قرمز داره در واقع يه سس قرمز خيلي خيلي تيره است.
    فقط باز تاكيد ميكنم چون خيلي قويه يه ذره اش هم كفايت ميكنه.
    ولي من چون آدم عجيبي هستم ميشينم قاشق قاشق ميليسمش تا زماني كه زبونم ديگه طاقتش تموم شه و صداش در بياد!
    خييييييييييييلي خوشمزه است.
    اخطار: يه همچين طعمهاي جديدي رو هميشه اول با ميزان كم امتحان كنيد شايد با ذائقه تون جور در نياد. البته اگر اهل "تربيت ذائقه" هستيد مطمئنم كم كم عاشقش ميشيد.



    همينطور كه بارها گفتم سالمون هيچ پختي نداره و سريع آماده ميشه كافيه چك كنيد اگر راحت با چنگال تيكه شد ديگه آماده است و اينكه بايد هميشه گوشتش كاملا آبدار باشه به هيچ وجه اجازه نديد خشك شه.
    اين كراست پياز و جعفري رو من خيلي دوست دارم منتها زماني كه تو خونه جعفري تازه ندارم و بدون جعفري درستش ميكنم كراستش به مراتب تردتر ميشه.


    كافيه صبح كه ميخوايم بريم سر كار ماهي رو از فريزر بيرون بياريم بذاريم يخچال. وقتي اومديم خونه در عرض كمتر از ده دقيقه ناهار آماده است.

    اين از نظر من يه غذاي كامله و نصفش منو سير ميكنه منتها چون معده من نرمال نيست فرض رو بر اين ميذارم كه اين ميزان براي يك نفره و شايدم كمتر. پس محاسباتش رو انجام بديد.

    سريع, ساده و كم كالري. فوايد سالمون رو هم همه ميدونيد. اگر گيرتون مياد تو رژيم غذايي هفتگيتون قرارش بديد.
  • ۲۳:۵۰   ۱۳۹۲/۱۰/۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     اینم اون ماهی بالاست
    با سس بالزامیکی که غلیظ شده
     تو عکس آخری خواستم ببینین چه قدر روغن به مخلوط پودر پیاز و جعفری و پودر سوخاری زده و میزان خمیری بودن خمیری که گفته دستتون بیاد

    ممکنه اون سرکه بالزامیکش به ذائقه همه خوش نیاد اما به نظرم ماهی اش بد نیست

    روش طبخ انواع ماهیروش طبخ انواع ماهیروش طبخ انواع ماهیروش طبخ انواع ماهی
  • ۲۳:۵۴   ۱۳۹۲/۱۰/۸
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15940 پست
    این شبیه استیک آجری رنگ ماهیه ؟!
    چه ماهی ای ؟ سالمون ؟ آها نمیدونستم این شکلیه!
    ویرایش شده توسط بهزاد لابی در تاریخ ۸/۱۰/۱۳۹۲   ۲۳:۵۴
  • ۲۳:۵۷   ۱۳۹۲/۱۰/۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    تونا برگر.............برگر ماهی تن رژیمی

    بازم از شف طیبه

    خيلي جالبه كه با يه چيز خيلي ساده مثل كنسرو تن ميشه يه غذاي چشم نواز درست كرد. و چون خيلي ها طعم تن رو دوست دارن احتمالا ساندويچ برگرش رو هم مي پسندن. البته من هميشه خالي خاليش رو ترجيح ميدم اما وقتي آدم خودش نون ساندويچي با كيفيت و خوشمزه درست ميكنه عاقلانه نيست كه برگرهاش رو خالي خالي بخوره. نه؟!

    كنسرو تن ماهي دو قوطي
    پياز متوسط 1 عدد
    تخم مرغ دو عدد
    سير سه حبه
    آرد سوخاري يك ليوان
    پودر تخم گشنيز يك چهارم ق چ
    پودر خردل يك چهارم ق چ
    فلفل سفيد يك چهارم ق چ


    دو تا قوطي كنسرو رو خالي ميكنيم توي بلندر. تقريبا يه سايز دارن ولي زياد هم خودتون رو درگير وزن و سايزش نكنيد. در هر حال برگرش خوب ميشه
    پياز و سير و تخم مرغ و ادويه ها رو هم اضافه كرده و چند پالس ميزنيم تا كمي مخلوط شن
    حالا كم كم آرد سوخاري رو اضافه ميكنيم
    بسته به ميزان روغن (يا آب نمك) موجود در قوطي تن و سايز تخم مرغ ممكنه به ميزان بيشتر يا كمتري آرد سوخاري نياز پيدا كنيد


    با اين مقدار من پنج تا برگر درست كردم كه متناسب با سايز نونهام باشه. سايز برگرها دست خودتونه. و حتي ميتونيد كپل بگيريدشون
    زير و روشون با برس روغن زيتون ميماليم و ميذاريم توي فر 180 درجه سانتيگراد به مدت بيست دقيقه



    برگرها رو برميگردونيم و اجازه ميديم 15 دقيقه ديگه هم بپزه تا طلايي رنگ شه
    (من از كاغذ روغني كلفتي استفاده ميكنم كه چيزي بهش نميچسبه اگر شما تجربه نا موفقي در مورد استفاده از كاغذ روغني داريد توي همون سيني درستش كنيد كه خيالتون راحت باشه نميچسبه)


    با فر من با اين مدت زماني كه بهتون دادم برگرها طلايي ميشن ولي مركزشون آبداره و خشك و بيمزه نميشه. اگه قلق فرتون دستتونه لطفا درجه و زمانش رو خودتون تنظيم كنيد


    يه نون خوشمزه
    يه برگر آبدار با كاور كرانچي
    سبزي
    خيارشور
    گوجه
    اينو هستم!


    و البته ميتونيد برگرها رو مثل هميشه گريل كرده يا با كمي روغن سرخ كنيد

    ولي خوب تو فر راحت تر و بي دردسر تره


    برگرها رو ميتونيد به راحتي فريز كرده و در موقع نياز گريل يا سرخ يا كباب كنيد
    ولي حتي كباب شده اش هم توي يخچال يا فريزر خوب عمر ميكنه و كافيه يك دقيقه توي مايكروفر گرمش كني يا مثل من سرده قورتش بدي!

  • ۲۳:۵۸   ۱۳۹۲/۱۰/۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     اینم تونا برگر .....

    من خیلی ماهی دوست دارم ..باید یه بار امتحانش کنم ...


    روش طبخ انواع ماهی
  • ۰۰:۰۰   ۱۳۹۲/۱۰/۹
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    زیباکده

    بهزاد لابی : 
    این شبیه استیک آجری رنگ ماهیه ؟!
    چه ماهی ای ؟ سالمون ؟ آها نمیدونستم این شکلیه!

    زیباکده
    آره سالمون رنگش با یقیه ماهی ها فرق میکنه ... مزه اش هم خوبه
  • ۰۰:۰۱   ۱۳۹۲/۱۰/۹
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15940 پست
    من به مزه ی گوجه کنار ماهی علاقه ندارم، فکر میکنم یه جوری میشه، اما عاشق ماهی هستم، باید دید این آرد و اینا تو مزه ی ماهی تن چقدر تاثیر داره وقتی برگر ماهی بشه
  • ۰۰:۰۸   ۱۳۹۲/۱۰/۹
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    منم تا حالا نخوردم ......

    من کلا برگرها رو دوست دارم ..باید یه تستی بزنم ....
    وااااااااااااااای یاد چیز برگر افتادم ..اونم نصفه شبی....عااااااشق چیزبرگرم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان