طرز سبز کردن عدس و مراحل رشد آن…۱. حدوداً ۱۵-۱۸ روز قبل از عید داخل کاسه مقداری عدس ریخته و با آب پر میکنیم و میگذاریم چند روز در دمای اتاق بماند.
۲. عدس معمولان آب رو به خود جذب میکند. گاهی چک میکنیم و اگر آب عدس کشیده شده بود باز هم به آن آب اضافه میکنیم و میگذارم تا عدسها جوانه بزنن.
( گندم یا عدس داخل آب جوانه نمیزند. فقط باید کاملا خیس بخورند. وقتی عدس های خیس خورده را لای دستمال نم دار منتقل میکنیم شروع به جوانه زدن میکنند.)
بهتر هست که آب عدس را هر روز عوض کنیم چون ترشیده و کف میکند.
۴. بعد از آن که عدسهایتان کمی جوانه زدند آنها را آبکش کرده و در ظرفهای مورد نظر ریخته و
۵. روی آنها را با دستمال حوله ی پوشانده و روی آنها آب بپاشین و کنار پنجره جای که نه سرد و نه زیاد گرم هست میگذاریم تا رشد کنند.
۶. هر روز باید عدسها را خیس کرده و آب اضافه آنها را بیرون ریخت. و حتما دستمال رویی را مرطوب نگهدارین.
۷. هیچوقت عدسهایتان را به صورت لایه نازک در ظرفتان نریزین. بهتر هست که کمی به صورت گنبدی شکل در بییارین. همانطور که در عکسها میبینید.
۸٫ بعد از آن که جوانه ها مقداری رشد کردند و کمی سبز شدن میتونین دستمال روی آن هارا برداشته و به آب دادن عدسها ادامه دهین و مطمئن باشین که نور طبیعی بهشون بخوره
۹. و حتما ظرفتان را گاهی بچرخانین تا سبزهها به صورت کج به طرف نور رشد نکنند.
به همین روش میتونین گندم سبز کنین. فقط باید گندمتان از نوع مخصوص برای سبز کردن باشد.