اوایل که اذواج کرده بودم همش در حال تنوع بودم که واسه همسری غذای جدید درست کنم...یه بار از مجله طرز تهیه ته چین مرغ رو برداشتم درست عین توضیحش درست کرده بودم...وقتیبرگردوندم تو دیس درست شده بود مثل کیک بسیار خوش اب و رنگ....تا قبل سروش اصلا تستش نکردم...وقتی اوردم سر سفره با کلی پز و غرور وقتی همسری کشید منم یه تکه برداشتم....
چشت روز بد نبینه خیلی بد شده بود طعمش اصلا به ظاهرش نمیخورد اون طعمی باشه...خیلی ضایع شدم پیش همسری
خدا رحم کرد تو یخچال غذای زیادی دیروز نهار رو داشتم....