برای ۵ عدد سیب زمینیمواد لازم ۵ عدد سیب زمینی درشت تقریبا ۳۰۰ گرم هر عدد۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده۳۰۰ گرم بیکن خرد شده۱ پیمانه تره خرد شده۲ پیمانه پنیر پیتزا کم چرب رنده شده۱ عدد تخم مرغنمک و فلفل به میزان لازممواد لازم روی سیب زمینی هاپنیر پیتزاکمی از مخلوط سرخ شده بیکن و پیازجعفریطرز تهیهسیب زمینی های شسته شده را دانه دانه در فویل آلومینیومی کاملا میپیچیم. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت و نیم در پنجره وسط میپزیم. پیازهای خرد شده را با روغن خیلی کم تفت میدهیم و سپس بیکن های خرد شده را اضافه میکنیم. (سعی کنید تا میتوانید مقدار روغن را کم بریزید چون بیکن خیلی روغن پس میدهد.)بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی آشپزخانه پهن میکنیم تا روغن زیادی آن گرفته شود.سر سیب زمینی های تنوری شده را برش میزنیم و توی آنها را با یک قاشق با دقت خالی میکنیم. برای اینکه دستتان نسوزد حتما با دستمال سیب زمینی ها را نگه دارید و برای اینکه دیواره آن ها خراب نشود از قاشق مرباخوری در آغاز کار استفاده کنید و هنگام خالی کردن سعی کنید به دیواره ها فشار وارد نکنید.سیب زمینی های را خارج شده را با گوشت کوب خوب له میکنیم. تره خرد شده، پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در آخر تخم مرغ را با بقیه مواد مخلوط میکنیم.داخل سیب زمینی ها را پر میکنیم و کمی پنیر پیتزا روی آنها میریزیم. گریل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و سیب زمینی ها پر شده را در پنجره وسط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گریل میکنیم. بعد از طبخ از فویل خارج میکنیم و با مخلوط بیکن و پیاز و جعفری تزیین میکنیم.این سیب زمینی های خوشمزه را با سالاد دلخواه بعنوان غذای اصلی و یا بعنوان ساید دیش در کنار هر نوع استیک میتوان سرو کرد.