ممنون عزیزم
راستش مهربانو جون
1. گوشت رو جدا میذارم بجوشه تا بتونم خون آبه و کفی که روش ایجاد میشه رو جداکنم
2.پیازو گوشت رو تفت میدم تا طلایی شه و گوشتا یکم سرخ شه
3. لپه رو هم از قبل میپزم بعد اضافه میکنم باهاش تفت میدم
4. بعد رب رو اضافه میکنم و یه دیقه هم میزنم بعد آب گوشت رو بهش اضافه میکنم و لیمو عمانی
(((وقتی رب رو با روغن تفت میدی خوش رنگتر میشه)))
چیزی که تو خورشت ها خیلی مهمه اینه که آب کم بریزی و بذاری با حرارت خیلی کم جا بیفته
اگه آب گوشتت کم بود توش یه مقدار آب جوش بریز جای آب سرد
به قول الهه جون این بود انشای من