۱۷:۳۳ ۱۳۹۳/۱/۳۱
مواد لازم :
هویج خورد شده
پیاز خورد شده
کشمش پلویی
گوشت گوسفنی یا گوشت مرغ
زعفرون دم کرده
برنج
نمک
دوستام مقدار مواد لازمش خودتون هرچقدر که دوست دارید میتونید بریزید.بستگی به طبع خودتون داره.
گوشت و پیاز و هویج رو باهم خوب تفت میدیم بعد میزاریم تا خوب بپزه. کمی آبش رو زیاد میگیریم چون از اب باقی مونده بایدبرنج رو کته کنیم
بعد اینکه موادمون پخت. برنج پاک کرده و شسته شده رو به این مواد اضافه میکنیم بعد کشمش هارو اضافه میکنیم میزاریم روی حرارت متوسط تا برنج با این مواد بجوشه . زعفرون دم کرده رو هماضافه میکنیم بعد اینکه اب برنجتمومشد. برنج رو دم میکنیم. بیست دقیقه برای دم کشیدن زمان میخاد. نوش جان
ببخشید میدونم خیلی خیلی بد توضیح دادم