خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۳/۲/۷
    avatar
    کاربر جديد|63 |111 پست
    سلام دوستان

    یک غذای مالایی بهتون معرفی می کنم که من خیلی دوستش دارم اسم مالایی غذا: ناسی گورنگ ایام کونیت





    مواد لازم:

    سینه مرغ بدون استخوان به میزان دلخواه

    گل کلم

    ذرت

    هویج (خورد شده به انداره انگشت کوچیکتون)

    لوبیا سبز

    پیاز یک عدد

    نخود سبز(خورد شده به اندازه انگشت کوچیکتون)

    فلفل قرمز یک تا دو عدد

    زرد چوبه .نمک.پودر سیر.

     

    دستود پخت:

    ابتدا مرغ رو ریز ریز کنید اندازه یک یا دو بند انگشت.بعد در یک قابلمه پهن که بشه مواد رو خوب سرخ گرد روغن بریزید و مرغ هارو تفت بدید و نمک و زرد چوبه اضافه کنید که مرغ رنگ زرد خوبی پیدا کنه. مرغ رو که تفت دادین به حدی برسه که نه آب دار باشه نه اینکه خشک شه. اول فلفل و گل کلم  رو که گل ها رو از هم جدا کردید رو اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدین بعد اوبیا سبز و هویچ رو که یک اندازه خرد کردین و بعد ذرت(اگه دوست داشتین)و بعد نخود سبز(اگه دوست داشتین) و در آخر پیاز رو که بصور نیم حلقه خورد کردید رو اضافه کنید و بعد تفت بدین که همه مواد یک رنگ بشه.این غذا باید تند باشه پس فلفل رو  به اندازه بزنید. و حالا می تونید غذا رو سرو کنید.

    نکته این که سبزیجات این غذا نباید نرم بشه باید حالت کرانچی باشه نه خام باشه نه نرم.

    این غذا با برنج سرو میشه.که مالایی ها خودشون با برج سرخ شده که تقریبا شبیه پلو مکزیکی می خورن.ولی من خودم با برج ساده سروش می کنم. درست کنید و لذت ببرید.

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان