خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۰۷:۵۸ ۱۳۹۳/۲/۷
marjan r
کاربر جديد
|
63
|
111 پست
سلام دوستان
یک غذای مالایی بهتون معرفی می کنم که من خیلی دوستش دارم اسم مالایی غذا: ناسی گورنگ ایام کونیت
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان به میزان دلخواه
گل کلم
ذرت
هویج (خورد شده به انداره انگشت کوچیکتون)
لوبیا سبز
پیاز یک عدد
نخود سبز(خورد شده به اندازه انگشت کوچیکتون)
فلفل قرمز یک تا دو عدد
زرد چوبه .نمک.پودر سیر.
دستود پخت:
ابتدا مرغ رو ریز ریز کنید اندازه یک یا دو بند انگشت.بعد در یک قابلمه پهن که بشه مواد رو خوب سرخ گرد روغن بریزید و مرغ هارو تفت بدید و نمک و زرد چوبه اضافه کنید که مرغ رنگ زرد خوبی پیدا کنه. مرغ رو که تفت دادین به حدی برسه که نه آب دار باشه نه اینکه خشک شه. اول فلفل و گل کلم رو که گل ها رو از هم جدا کردید رو اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدین بعد اوبیا سبز و هویچ رو که یک اندازه خرد کردین و بعد ذرت(اگه دوست داشتین)و بعد نخود سبز(اگه دوست داشتین) و در آخر پیاز رو که بصور نیم حلقه خورد کردید رو اضافه کنید و بعد تفت بدین که همه مواد یک رنگ بشه.این غذا باید تند باشه پس فلفل رو به اندازه بزنید. و حالا می تونید غذا رو سرو کنید.
نکته این که سبزیجات این غذا نباید نرم بشه باید حالت کرانچی باشه نه خام باشه نه نرم.
این غذا با برنج سرو میشه.که مالایی ها خودشون با برج سرخ شده که تقریبا شبیه پلو مکزیکی می خورن.ولی من خودم با برج ساده سروش می کنم. درست کنید و لذت ببرید.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات