غذا ته چین مرغ تک نفره مجلسی
مواد لازم
برنج ۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۵ عدد
ماست چکیده ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ میلی لیتر
زعفران آب کرده ۳ تا ۵ ق غ خ
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
نمک فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه :
اول سینه مرغ را با پیاز سیر برگ بو نمک فلفل قرمز زرد چوبه ودارچین آب پز کنید بعد سینه را ریش ریش کرده کنار بگذارید برنج خیس خرده را با کمی زرد چوبه آبکش کنید زرده تخم مرغ روغن ماست زعفران نمک وفلفل قرمز را با هم مخلوط کرده ۲ دقیقه با هم زن بزنید بعد برنج را اضافه کرده کف قالب یا کاسه ای را چرب کرده کمی از مواد ریخته با قاشق رویش را صاف کرده مرغ ریش شده را روی موا بریزید ودوباره با مواد ته چین روی مرغ را بپوشانید و با قاشق کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبد روی کاسه ها را با فویل پوشانده چند سوراخ ایجاد کنید در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۹۰ دقیقه بپزید .
نکته : مرغ باید وسط قرار گیرد با دیواره کاسه برخورد نداشته باشد زمان پخت در فرها متفاوت بوده باید بعد از ۱ ساعت کنترل شود.