مواد لازم باقالی قاتق برای چهار نفر :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)
100 گرم
100 گرم / 160 کالری
شوید(شبت) خشک
2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 253 کالری
سیر
3 الی 4 حبه
100 گرم / 120 کالری
تخم مرغ
2 عدد
100 گرم / 147 کالری
روغن
2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
آب
2 لیوان
100 گرم / 0 کالری
زردچوبه,نمک وفلفل
به میزان دلخواه
100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه باقالی قاتق :
*. به نقل از آکاایران : ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده.
*. سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم.بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد.
*. 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغ ها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغ ها ببندد.