#پيش_غذا_پيراشكي_گوشت
پيراشكى گوشت پنير(گل رز)
گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم
پياز ١عدد
فلفل دلمه ١/٢(نصف)
گوجه ٢عدد
رب ٢ق غ
جعفرى ساطورى شده مقدارى
قارچ ١٥٠ گرم
نمك فلفل زردچوبه وآويشن مقدارى
پنير پيتزا
زرده تخم مرغ+كمى زعفران (براى رومال)
خميرجادويى
طرز تهيه👇
ابتدا پياز رو خرد كرده باروغن كمى تفت داده گوشت رو اضافه كرده بعد گوجه پوره شده بعد قارچ وفلفل دلمه اى خردشده ونمك وفلفل وزردچوبه ميزنيم ورب را ريخته تفت ميدهيم حرارت رو كم ميكنيم تا كاملا آب گوجه كشيده شود وآخر كار آويشن رو اضافه ميكنيم
به اندازه يه گردو از خميررو برداشته با وردنه باز كردهاز مواد گوشتى يه قاشق ميريزيم مقدارى پنير پيتزا روى مواد گوشتى ريخته وخميررا ميبنديم ولبه هاى خميرراروى هم فشار ميدهيم تا كنگره ايجادشود وبه ترتيب كنار هم روى ظرف لبه دارى كه مقدارى چرب شده ميچينيم تا طرح گل رز بدست بياد مثل تصويرى كه ارسال كردم بعدروى پيراشكى هارو زرده تخم مرغ وكمى زعفرون ميماليم ميذاريم داخل فر گرم شده بادماى١٨٠ درجه ٢٠ دقيقه و٥دقيقه گريل میکنیم تا روی پیراشکی طلایی بشه نووش جوون