خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پاته گوشت

    موادلازم :
    1- مغزران گوساله 750 گرم 
    2- سیب زمینی 2 عدد 
    3- پیاز 1 عدد
    4- جعفری خرد شده مقداری‌
    5- تخم مرغ آب پزشده 2 عدد
    6- زرده تخم مرغ 1 عدد
    7- زرد چوبه ، روغن ، نمک وفلفل به میزان کافی 

    طرز تهیه :
    گوشت وپیاز راپس ازتمیز کردن سرخ کرده ، سیب زمینی ها را به صورت نگینی درآورده وسرخ کرده وبه آن اضافه می کنیم وپس ازچرب نمودن قالب خمیر آماده شده را داخل آن گذاشته ، مایع گوشت وسیب زمینی وجعفری روی خمیر می ریزیم ، تخم مرغها ی آب پزشده را درآخر رنده کرده وروی گوشت می ریزیم ، چهارطرف خمیررا روی مایع آورده ویک قطعه خمیر به اندازه سطح روی قالب بریده شده برروی آن قراردهید و اطراف آن را بادست چسبانده وبالبه چاقو به آن فرم دهید، زرده تخم مرغ رابا کمی زعفران مخلوط کرده وسطح پاته را با استفاده ازقلم مو به زرده تخم مرغ وزعفران آغشته کرده و فررا بادرجه حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده وقالب محتوی پاته را به مدت سه ربع ساعت درطبقه آخر آن قراردهید. برای برشته وطلایی شدن سطح پاته قالب راطبقه اول فر قراردهید ، پس ازطبخ کامل وکمی سرد شدن پاته را از قالب خارج نموده ودرظرف مناسب قراردهید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان