خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کتلت آلمانی (محبوب کودکان)

    ✍مواد اولیه :

    گوشت (چرخ کرده) 500 گرم

    باگت (از روز قبل خریداری شده) 10 سانت

    خردل 1 ق چ

    تخم مرغ 1 عدد

    پیاز (بزرگ و ریز خرد شده) 1 عدد

    پاپریکا (پودر) 1 ق چ

    سیر (در صورت تمابل) 1 حبه

    نمک و فلفل به میزان لازم

    ✍ سیب زمینی آلمانی :

    سیب زمینی 800 گرم

    پیاز (بزرگ) 1عدد

    روغن (مایع) 4 ق غ

    جعفری (خرد شده (در صورت تمایل)) 2 ق غ

    ادویه (جوز هندی، زیره سبز، پودر سیر) به مقدار لازم

    فلفل سیاه و زرد چوبه مقداری

    🍜طرز تهیه :

    همراهی این کتلت با سیب زمینی به محبوبیت ان اضافه کرده است ،این غذا که بهترین گزینه و پرطرفدارترین نوع کتلت برای کودکان است.

    این کتلت یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.

    ابتدا نان باگت که روز قبل خریداری کرده اید و تا حدی بیات شده است را با یک لیوان آب در حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگت ها را بگیره )

    سعی کنید با دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود ولی نه آنقدر که سفت و خشک شود.

    پیاز و سیر را با ۱ قاشق کره تفت داده تا نرم شود و باقی موا را اضافه کره و خوب مخلوط کنید.(میتوانید خام هم بریزید)

    داخل تابه روغن ریخته و از موا د به اندازه یک نارنگی برداشته و داخل دستتان گرد کرده و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. سعی کنید حرارت را زیاد نکنید تا کتلت ها نسوزد. این نوع کتکت برای سرخ شدن به روغن زیادی نیاز ندارد. می توانید در داخل مایه کتلت از جعفری ساطوری شده نیز استفاده نمایید.

    می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم استفاده کنید.

    توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا :

    این سیب زمینی سرخ شده آلمانی bratkartoffeln است و کنار غذاهای گوشتی سرو میشود. ( پودر مخصوصی برای مزه دار کردن آن که مخلوطی از ادویه هاست استفاده میکنند، اما بدون پودر مخصوص هم میتوان آن را تهیه کرد )

    سیب زمینی را حدود 10 تا 15 دقیقه با پوست بپزید. ( نباید سیب زمینی له شود )

    (وقتی چاقو رو توی سیب زمینی میزنید، بیاریدش بالا نباید از چاقو لیز بخوره، یعنی زیاد پخته نباشه، اگر هم راحت چاقو تو سیب زمینی نرفت یعنی هنوز نپخته )

    بعد از نیم پز شدن، پوست سیب زمینی ها را بگیری و به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرد شود.

    پیاز را برش بزنید و در تابه با نیمی از روغن تفت دهید. پیاز نباید سرخ و طلایی رنگ شود!! سپس سیب زمینی را اضافه کرده و تفت دهید.

    پیاز این دورچین نباید بسوزد. تا حدی هر دو را با هم تفت دهید که سیب زمینی ها طلایی شود. در اواسط کار نمک و ادویه ها و فلفل و زرد چوبه را اضافه کرده و سرو نمایید.

    🚦 نکته:

    باگت : حدود 10 سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان