خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه : برای 6 نفر
    سوسیس450 گرم (چرخ کرده)
    کره 1 قاشق سوپخوری = مقداری برای چرب کردن تابه (بدون نمک)
    پیاز1 فنجان (خرد شده)
    تخم مرغ8 عدد بزرگ
    شیر2 و نیم فنجان (کامل یا بدون چربی)
    خردل 2 قاشق چایخوری (دیجون)
    نمک نصف قاشق چایخوری
    فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
    پنیر چدار 1 فنجان (رنده شده)
    مارچوبه 10 شاخه (ته زده و خرد شده به شکل تکه های 2.5 سانتی متری)
    نان فرانسوی 220 گرم - 7 فنجان (مکعب های 2.5 سانتی متری)

    طرز تهيه:

    یک ظرف مخصوص فر 22 در 32 سانتی متری را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

    یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و سوسیس را در آن تفت دهید و با کاردک خرد کنید. سوسیس را داخل بشقابی که با حوله کاغذی پوشانده اید بریزید و روغن مانده در تابه را دور بریزید.
    1 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک را در تابه بریزید. وقتی کره آب شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا نرم و نیمه شفاف بشود.
    پیاز را در یک کاسه ی کوچک بریزید سپس سوسیس پخته را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
    در یک کاسه ی بزرگ تخم مرغ ها، شیر، خردل دیجون، نمک و فلفل را بریزید و هم بزنید. پنیر و مارچوبه را هم اضافه کنید و هم بزنید.
    تکه های نان را به صورت یکدست و یک لایه داخل ظرف مخصوص فر چرب شده پهن کنید. روی نان ها مخلوط سوسیس و مارچوبه را بریزید. مخلوط تخم مرغ را هم روی لایه های نان و سوسیس بریزید. روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و شب تا صبح یا 8 ساعت در یخچال بگذارید.

    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. استراتا را روی یک سینی فر قرار دهید و آن را 35 تا 45 دقیقه بدون پوشش در فر بپزید تا تخم مرغ ها کاملاً بپزند. بگذارید قبل از برش دادن و سرو کردن 5 دقیقه در ظرف بماند.
    نکته:
    می توانید از هر نوع سوسیس دلخواه استفاده کنید. سوسیس مرغ یا کوریزو انتخاب مناسبی است.
    می توانید سایر سبزیجاتی را که معمولاً در املت اضافه می کنید به این خوراک هم اضافه کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان