خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه خمیر کیک گوشت

    * آرد 2/5 پیمانه

    * تخم مرغ 4 عدد

    * ماست 1 پیمانه

    * روغن مایه 3/4 پیمانه

    * بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

    * نمک و فلفل به مقدار لازم 



    مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی کیک گوشت

    * گوشت چرخ کرده 250-300 گرم

    * فلفل دلمه ای 2 عدد

    * قارچ به میزان دلخواه

    * پیاز 1 عدد درشت

    * رب گوجه فرنگی به میزان لازم

    * نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه

    * پنیر پیتزا به میزان لازم

    طرز تهیه خمیر کیک گوشت

    ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم بزنید و روغن و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه میکنید

    بعد از 5 دقیقه ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.

    آراد را الک کنید و کم کم به مواد فوق اضافه میکنیم

    طرز تهیه مواد میانی کیک گوشت

    با کمی روغن مایع پیاز های نگینی خرد شده را تفت دهید و سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید ، آب گوشت که گرفته شد رب گوجه و ادویه (نمک فلفل و زردچوبه) را اضافه کنید و در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مواد کمی پخته شوند و آب مواد به طور کامل بخار شود.



    مرحله آخر طرز تهیه کیک گوشت

    داخل ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم

    نیمی از خمیر کیک را داخل ظرف می ریزیم و بعد مواد میانی کیک را اضافه می کنیم و روی ان را پنیر پیتزا می ریزیم


    نصف دیگر خمیر کیک را اضافه می کنیم و روی ان را هم پنیر پیتزا می ریزیم و داخل فر که از قبل روشن کرده ایم و گرم شده است قرار میدهیم

    مدت زمان لازم برای پخت این کیک 40 تا 45 دقیقه می باشد 

    درجه حرارت فر 180 درجه سانتی گراد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان