خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۵/۲/۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه :

    برای 3 نفر

    سبزی2پیمانه (مخصوص كوكو و خردشده)تخم مرغ2عددسیر
    1حبه. آرد1قاشق سوپخوری. نمك. به میزان لازم فلفل. به میزان لازم زردچوبهبه میزان لازم روغن. به میزان لازم. ژامبون4ورق (مرغ)پنیر پیتزا3ورق (بزرگ)سس مایونز5قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا سبزی خرد شده ، تخم‌مرغ، سیر رنده شده ، آرد، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كرده و با همزن خوب بزنید. مقداری روغن در تابه نچسب داغ کنید. مایه كوكو را دوباره هم بزنید، سپس در تابه ریخته و با پشت قاشق مایه را در تمام سطح تابه به طور یكنواخت پهن كنید. در تابه را گذاشته و شعله را كم كنید تا كوكو پخته شود، به طوری كه وقتی با انگشت سطح آن را لمس كردید خشك شده باشد. كوكو را از تابه خارج كرده، بگذارید كاملاً سرد شود. سپس تمام سطح كوكو را با سس سفیدبپوشانید. روی سس ورقه‌های ژامبون را چیده، و روی آن ورقه‌های پنیر پیتزا را قرار دهید و به شكل رولت كوكو را بپیچید. دور كوكو را با فویل پوشانده و در فر با حرارت 180 درجه به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود، سپس از فر خارج نموده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. فویل را از دور رولت باز كرده، رولت را با چاقو برش بزنید. در دیس چیده تزیین كرده و میل كنید.

    نكات:

    1)اضافه كردن زرشك و گردو این كوكو را خوشمزه تر میكند.
    2)شما می‌توانید كوكو را در فر كه روی سینی آن را با ورق روغنی پوشانده‌اید طبخ كنید.
    3)نكته بسیار بسیار مهم در طبخ این كوكو ضخامت آن است كه باید كم باشد درواقع اگر ضخامت كوكو زیاد باشد موقع رول كردن میشكند!

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان